Aksi Bersama Lego Ferrari

Share

Seronok juga bila tengok anak-anak bermain Lego Kereta Ferrari Shell ni. Si laila tak habis – habis dengan aksi merajuk dia .. Walau apa pun bukan ini yang saya hendak cerita kan .. saya telah pun di jemput untuk menghadiri Majlis pelancaran lego ferrari shell , tetapi dengan dukacita saya tidak dapat menghadiri majlis tersebut. Ada kenduri sanak saudara di perak. Jadi saya akan utamakan kenduri tersebut.

ferrari gif

 Layan .. hujung bulan ini saya agak sibuk … waa seronok nya .. ada ke orang nak jadi wakil saya he he he …

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

10 Comments:

  1. Pingback: 3 Lagi Model Lego Ferrari Telah Di Jual Di Shell Berdekatan

  2. wow byknya..suka tgok aksi2 anak2 dara bee

  3. banyaknya..rajin isi minyak..hee

  4. hehe..tak leh lagi sy jadi wakil puanbee..nanti cemar nama puanbee pulak..laila, bak sini uncle nak satu boleh?hehe

  5. beli banyak2..nanti boleh buat lumba2.hehe

  6. lego…

    hurmm…

    (anak dayah tu dah merengek mintak)

  7. dah boleh penuhkan almari…
    memang betul kenduri kat kg memang perlu diutamakan.

  8. Wah sudah ada lengkap set Lego Shell. Selalunya budak lelaki lebih suka bermain kereta berbanding budak perempuan.

  9. bestnya, seronok betul anak2 bee tu.

  10. Nampak macam sudah lengkap koleksi tu. Tahniah la.. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *