Akibat kuat bebel di blog orang

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Salam bahagia semua 🙂

haaaa ini lah akibatnya kalau suka suka bebel di blog orang .. heheh .. tengok banyak dah hadiah/gift yang saya dapat jeles tak ? sebenarnya dah lama hadiah ni sampai seminggu kot , tapi dalam seminggu tu dah ada draft untuk post .. hari ni memang tak de draft so baru je taip kikiki.. jujur ni kan kan .. bini sapa lah ..

Model sedang memegang sebuah Perisian Original Kapersky Antivirus 2011 for 1 user , dari blog Myglobalnetwork.com eheemmmm.. sebenarnya saya bukan kuat bebel disana .. tapi saya kuat bertanya tentang komputer dan kebetulan Si owner blog Myglobal tu peramah dan rajin menjawab segala pertanyaan , lalu saya menjadi tukang komen paling banyak untuk bulan MEI .. clap clap .. tepuk tangan sikit .. hehe..

 Perisian Original Kapersky Antivirus 2011 for 1 user

Perisian Original Kapersky Antivirus 2011 for 1 user

Perasaaan saya amat terharu dan berterima kasih pada MJ , kerana buat pertandingan ini .. saya… amat berbangga .. saya… tak sangka saya menang .. ( kang top wat artikle lah , bila dah menang sebut tak sangka ) kehkeh ..

Tak de lah joke saja yg diatas tu .. korang boleh juga ke blog MYglobalnetwork untuk bertanya tentang komputer / perisian – perisian apa yg terbaik untuk laptop korang .. Terbaru artikle beliau bertajuk ANTIVIRUS TERBAIK 2011 VERSI JUN kalau ikut kan saya tak nak antivirus ni .. saya nak hadiah utama Nya -LAPTOP BARU HP G42 BERNILAI RM1799 ..woooo nak yang itu lah MJ .. huhuhu … yes saya tamak ! kikiki .. bukan tamak yer target .. benda free mesti kita nak kan … alaaa.. buat cam tk biasa pulak …

Korang nk juga , sila klik tulisan yang bewarna biru tu .. kompom tk sesat punya .. terima kasih MJ …

Ada 2 lagi barang yang sampai pada hari yang sama .. macam kaunter pos je saya rasa pada hari itu 🙂

Comments

  1. Ummi Hanie :

    mesti la hepiii …
    mmg gitu tau, bile skali dtg brg pos , 2-3 brg skali mai..bile takde,takde langsung..
    bagus hadiahnye…berguna

  2. slow2 belajar.. hihi.. thanks jugak baclink tue

  3. bestnya Puan Bee

  4. tahniah bee,bestnya…

  5. nanti mj akan tambah hadiah wang tunai untuk hadiah tahunan… hehehe… untuk bulanan pun sentiasa akan berubah..

  6. kalau beli yang 3 user boleh share samapai 3

  7. UpProfits :

    Whoa, dasatlah PB..menang bebelan terbanyak la nih kan..hahaha

  8. pinjam boleh?

  9. Tak sia2 gak byk bebel kat blog orgkan..
    selain dpt kwn..dpt juga penghargaan..
    Tahniah kak..

  10. Bestnyer.. tahniah ye kak dapat adiah..:)

    Nama sama plak tu..heheee

  11. Bee tahniah…best kan kalau dpt hadiah.Bee bila nak buat contest lagi..nanti jemput ler BSB

  12. wah..tahniah bee…murah rezeki…ellen pun nak ler…padahal malas jer nak buat…hahaha

  13. saya pon pakai kaspersky. mmg terbaik dan murah. share ngan ofismate beli. hehe

  14. tahniah..
    kalau dapat laptop lagi seronok..kan??

  15. heehhe..kuat bebel ada hadiah juga pn bee, bestnya..lappy saya ni antivirus pun ntah hapa-hapalah, mahu bodek abahjnjnj pula tidak dipedulikan huhuu..
    tahniah ya

  16. wah…best betul akak ni…dapat hadiah je…
    mula2 memang kecik2..silap2 pasni hadiah besar2 plak..

  17. comelnyer model tu…nak cubit pipi sikit boleh…tahniah yer…

  18. tahniah bee..jeles tahap seratos akak..ekeke 🙂

Trackbacks

  1. […] utama laptop weii.. tapi banyak hadiah bulanan lain disediakan , saya sendiri pernah memenagi antivirus dan juga pendrive .. nak tak […]

Speak Your Mind

*