Akibat kuat bebel di blog orang

Salam bahagia semua 🙂

haaaa ini lah akibatnya kalau suka suka bebel di blog orang .. heheh .. tengok banyak dah hadiah/gift yang saya dapat jeles tak ? sebenarnya dah lama hadiah ni sampai seminggu kot , tapi dalam seminggu tu dah ada draft untuk post .. hari ni memang tak de draft so baru je taip kikiki.. jujur ni kan kan .. bini sapa lah ..

Model sedang memegang sebuah Perisian Original Kapersky Antivirus 2011 for 1 user , dari blog Myglobalnetwork.com eheemmmm.. sebenarnya saya bukan kuat bebel disana .. tapi saya kuat bertanya tentang komputer dan kebetulan Si owner blog Myglobal tu peramah dan rajin menjawab segala pertanyaan , lalu saya menjadi tukang komen paling banyak untuk bulan MEI .. clap clap .. tepuk tangan sikit .. hehe..

 Perisian Original Kapersky Antivirus 2011 for 1 user
Perisian Original Kapersky Antivirus 2011 for 1 user

Perasaaan saya amat terharu dan berterima kasih pada MJ , kerana buat pertandingan ini .. saya… amat berbangga .. saya… tak sangka saya menang .. ( kang top wat artikle lah , bila dah menang sebut tak sangka ) kehkeh ..

Tak de lah joke saja yg diatas tu .. korang boleh juga ke blog MYglobalnetwork untuk bertanya tentang komputer / perisian – perisian apa yg terbaik untuk laptop korang .. Terbaru artikle beliau bertajuk ANTIVIRUS TERBAIK 2011 VERSI JUN kalau ikut kan saya tak nak antivirus ni .. saya nak hadiah utama Nya -LAPTOP BARU HP G42 BERNILAI RM1799 ..woooo nak yang itu lah MJ .. huhuhu … yes saya tamak ! kikiki .. bukan tamak yer target .. benda free mesti kita nak kan … alaaa.. buat cam tk biasa pulak …

Korang nk juga , sila klik tulisan yang bewarna biru tu .. kompom tk sesat punya .. terima kasih MJ …

Ada 2 lagi barang yang sampai pada hari yang sama .. macam kaunter pos je saya rasa pada hari itu 🙂

36 Comments

  1. Ummi Hanie 10 June 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 10 June 2011 Reply
  2. mj 9 June 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 9 June 2011 Reply
  3. azura 9 June 2011 Reply
  4. ummiross 9 June 2011 Reply
  5. mj 9 June 2011 Reply
  6. mj 9 June 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 9 June 2011 Reply
  7. UpProfits 9 June 2011 Reply
  8. Bean Moreno 9 June 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 9 June 2011 Reply
  9. lily 9 June 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 9 June 2011 Reply
  10. Myra Jay 9 June 2011 Reply
  11. BSB 9 June 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 9 June 2011 Reply
  12. ellen 9 June 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 9 June 2011 Reply
  13. Ekspresi Ruang 9 June 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 9 June 2011 Reply
  14. diana 9 June 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 9 June 2011 Reply
  15. mamajnjnj 9 June 2011 Reply
  16. Hazmin Hamudin 9 June 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 9 June 2011 Reply
  17. lizz 9 June 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 9 June 2011 Reply
  18. mrs.yie 9 June 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 9 June 2011 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.