Air terjun pecah batu taiping perak

Berbalik ke alam semulajadi…erm rindu la pula kat air terjun ni..memang terbaik dari ladang tidak terdapat dimana-mana ok..sangat best mandi manda disana …tinggi..dalam..jernih..sejuk dan bersih..wahhh tak tahan..mari tengok gambar-gambar seksi mereka ni..setahun ada ler 2 kali balik kampung dan sudah pasti terjah ini tempat tapi tahun lepas dan tahun ni bee tak dapat follow…sob2 sebab baru melahirkan baby laila…hahah mrkay setiap kali balik kampung mesti bawa kawan-kawan dari tempat lain,sangat berbangga dengan air terjun ni…ekeke
bro ni kawan abg long dari negeri sembilan kalau tak silap..hahah

ini adik ipar tengah mengenangkan awek dia lah tuu..tempat ni amat sesuai untuk berangan..jauh dari kesibukkan kota..
ini kay..memang hobi dia panjat terjun ni..pernah sekali dulu ditolaknya bee dari ketinggian yang mengayatkan tu…hampir lemas seketika tapi bessttttt..lepas balik tu penat ya amat mcm kena pulas-pulas , perah-perah jer badan.
ini lagi satu aksi tak berapa mendebarkan …ki2 saper nak berjalan-jalan ke taiping perak tu boleh la upah bee jadi pemandu pelancong..hahah mura-murah jer ibukkkk…kat taiping ada banyak tempat-tempat macam ni..kampung lah katakan,,dan tempat tu memang jarang ada orang pergi..kena daki bukit dan turun bukit sikit…wawa ingat nak balik kampung tapi tak jadi pak kay tu tak sihat….kesian nak tinggal diaaa..jom kita jalan-jalan…….(dalam blog daa)

Search

Comments

  1. Salam, nak tanya dekat kak bee, area mana air terjun pecah batu ni. Saya baru tinggal di kamunting ni belum tahu kawasan ni. Teringin juga nak menekmati tempat mcm ni. Biasa pergi area bermeees tu je. Tq.

  2. honeyvsbee :

    @Limau Ais orait limau..

  3. Limau Ais :

    terase kesejukkan air terjun tuh..

    honeyvsbee, tolong vote untuk limau yer dalam nokia socialista. doakan limau berjaya menang dengan vote ni. cara nak vote mudah je http://bit.ly/undilimau

    p/s:agak2 takde idea nak tulis entry, tulis pasal voting limau nie pon best. we really appreciate that

Trackbacks

  1. [...] terjun hari-hari ..  Air terjun sungai congkak tak sama dengan air terjun yang ada di Taiping , Air Terjun di Pecah Batu Taiping betul-betul TERJUN  ( Nanti update lain ). Air sini cetek jek , banyak batu  .. tapi ok .. [...]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

Hakcipta Terpelihara · PuanBee.com · Diselia dan diselenggara oleh AI MEDIA NETWORK
%d bloggers like this: