Add Watermark App

Share

image

Senang rupanya letak watermark menggunakan telefon sahaja. Ok dah tahu caranya ..

Korang nak boleh cari di Google Play bagi android search applikasi Add Watermark. Untuk smartphone IOS tak pasti. Cuba lah cari di Apple Store okay ?

Sekarang ni kena update blog guna telefon saja lah .. tak sempat .. kecuali Adsvertorial .. kita sempatkan juga …

Duit maa .. siapa tak nak ?

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

14 Comments:

  1. App sangat bermanfaat

  2. sy nk try wat watermark tp x tau cra…..erm jp lg install la…hihihihihi

    • buat watermark guna photoscape atau yg online bolej guna textcool … try seach textcool .. boleh guna untuk gambar2 pc/ laptop . tapi kalau handphonr guna app je lah

  3. senang sbb kite dah mobile sokmo 🙂

  4. Ok..yang ni saya belum tahu..hahaha

  5. baguslah Puanbee ni, menggunakan sepenuhnya keupayaan smartphone, saya ni memang malas nak guna mobile ni bila berblogging

  6. Saya tengok keadaan. Kalau rajin letak watermark kalau malas terus publish. 🙂

  7. nis dah cari di App Store utk iOs, tak jumpe le pulokk… tp ade jer app seakan yg ini

  8. App yang sangat bermanfaat, akan dicoba juga soalnya saya juga banyak mensharing gambar di blog

  9. dah boleh dwonload app tu. 🙂

  10. wah sedap kuih tu, buat sendiri ker…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *