Add Watermark App

image

Senang rupanya letak watermark menggunakan telefon sahaja. Ok dah tahu caranya ..

Korang nak boleh cari di Google Play bagi android search applikasi Add Watermark. Untuk smartphone IOS tak pasti. Cuba lah cari di Apple Store okay ?

Sekarang ni kena update blog guna telefon saja lah .. tak sempat .. kecuali Adsvertorial .. kita sempatkan juga …

Duit maa .. siapa tak nak ?

Comments

  1. App sangat bermanfaat

  2. sy nk try wat watermark tp x tau cra…..erm jp lg install la…hihihihihi

    • buat watermark guna photoscape atau yg online bolej guna textcool … try seach textcool .. boleh guna untuk gambar2 pc/ laptop . tapi kalau handphonr guna app je lah

  3. senang sbb kite dah mobile sokmo 🙂

  4. Ok..yang ni saya belum tahu..hahaha

  5. baguslah Puanbee ni, menggunakan sepenuhnya keupayaan smartphone, saya ni memang malas nak guna mobile ni bila berblogging

  6. Saya tengok keadaan. Kalau rajin letak watermark kalau malas terus publish. 🙂

  7. nis dah cari di App Store utk iOs, tak jumpe le pulokk… tp ade jer app seakan yg ini

  8. App yang sangat bermanfaat, akan dicoba juga soalnya saya juga banyak mensharing gambar di blog

  9. dah boleh dwonload app tu. 🙂

  10. wah sedap kuih tu, buat sendiri ker…

Speak Your Mind

*