Add Watermark App

image

Senang rupanya letak watermark menggunakan telefon sahaja. Ok dah tahu caranya ..

Korang nak boleh cari di Google Play bagi android search applikasi Add Watermark. Untuk smartphone IOS tak pasti. Cuba lah cari di Apple Store okay ?

Sekarang ni kena update blog guna telefon saja lah .. tak sempat .. kecuali Adsvertorial .. kita sempatkan juga …

Duit maa .. siapa tak nak ?

News Reporter
Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

14 thoughts on “Add Watermark App

    1. buat watermark guna photoscape atau yg online bolej guna textcool … try seach textcool .. boleh guna untuk gambar2 pc/ laptop . tapi kalau handphonr guna app je lah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *