Adam Dan Hawa Dating di KLCC ( 2 )

Ok ini adam dan hawa yang dating di klcc part 2 , part pertama kakyan dah update .. seronok pula tengok budak-budak ni. Kak Yanmie cakap , Aiman pemalu dengan perempuan , tapi ni makan kentang putar satu mangkuk kongsi dengan Husna apa kes ? lalala …

dating

Kau cedok , aku cedok , kau cedok , aku cedok .. sampai habis …. Waktu ni ibunya pergi toilet bawa Haziq.

Adam dan Hawa Part 1 

Comments

  1. emmm sesi bertemu untuk perbincangan kerja ke ni puanbee??hehe..

  2. Tak ada suap menyuap antara satu sama lain? 🙂

  3. Hahahhah! Lawak jer Kau Cedok Aku Cedok Sedar2 dah habis yea! Kihkihh. Sweet sangat-sangat!

  4. hahahaha…. ingat citer tv 😛

  5. kelakar la plak makan kentang putar kongsi, heheh

  6. ini satu lagi adam dan hawa yg kontrovesi ?…he he

Speak Your Mind

*