Adam Dan Hawa Dating di KLCC ( 2 )

Share

Ok ini adam dan hawa yang dating di klcc part 2 , part pertama kakyan dah update .. seronok pula tengok budak-budak ni. Kak Yanmie cakap , Aiman pemalu dengan perempuan , tapi ni makan kentang putar satu mangkuk kongsi dengan Husna apa kes ? lalala …

dating

Kau cedok , aku cedok , kau cedok , aku cedok .. sampai habis …. Waktu ni ibunya pergi toilet bawa Haziq.

Adam dan Hawa Part 1 

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

11 Comments:

  1. emmm sesi bertemu untuk perbincangan kerja ke ni puanbee??hehe..

  2. Tak ada suap menyuap antara satu sama lain? 🙂

  3. Hahahhah! Lawak jer Kau Cedok Aku Cedok Sedar2 dah habis yea! Kihkihh. Sweet sangat-sangat!

  4. hahahaha…. ingat citer tv 😛

  5. kelakar la plak makan kentang putar kongsi, heheh

  6. ini satu lagi adam dan hawa yg kontrovesi ?…he he

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *