Aaron Aziz adalah Bintang Paling Popular Berita Harian 2011

Share

Aaron Aziz telah pun di nobatkan sebagai bintang paling popular berita harian 2011 , ramai kot peminat yang betul-betul suka kan lakonan dia , undian sebanyak 87,669 yang membuatkan Aaron Aziz merangkul anugerah bintang paling popular 2011 kali ini.

aaron-aziz-bintang-paling-popular-2011

Tahniah di ucapkan kepada Aaron Aziz , tidak lupa juga kepada semua pelakon , penyampai radio , pengacara tv , penyanyi , pelakon komedi yang lain .

p/s : saya tersentuh dengan ucapan Fizz Fairuz 🙂

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

22 Comments:

  1. untung la..menang ABPBH…cikgu tak masuk list pun…geram btol..(lalalalala…berangan kejap).. 🙂

  2. tahniah juga…semoga keputusan diterima dgn hati terbuka.. 🙂

  3. ohh, abang kacak sudah menang. yehh!

  4. hohoo.. so macho la bee

  5. Zarul Umbrella

    tahun ni mmg tahun dia..Tahniah

  6. tahniah tuk aaron.. ensem..

  7. kita sama bee,kutu pun tersentuh juga dengan ucapan fizz fairuz.secara jujurnya kutu lebih minat lakonan beliau dr aaron aziz.hehe..

  8. rezeki kan Puan Bee…rakyat Malaysia tak kisah rakyat lain memonopoli asal baik budi

  9. samanosuke_04

    post ke-4 harinie pasal aaron aziz.. memang hot stuff laki nie hari nie.. haha

  10. tahniah aaron.. dia memang layak menang untuk tahun ni

  11. rasanya memang dia berhak menerima anugerah bintang paling popular.

  12. tak sempat tgk habis smlm sbb dah ngantuk.

  13. ensemnya dia! hehe..

  14. Bukan setakat anak dara, mak orang pun melompat ketika nama Aaron Aziz disebut pemenang bintang paling popular ABPH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *