A Solid Foundation Contest Hadiah utama melebihi RM600, 000! Untuk di menangi dari Mamil Gold.

A Solid Foundation Contest Hadiah utama melebihi RM600, 000! Untuk di menangi dari Mamil Gold.

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sticky Post 48 Hours
Salam n Hai ibu-ibu , Alhamdulillah sebelum ni saya bercerita anak saya dah minum susu Mamil Gold kan so nak cerita sikit lah perkembangan nya. Perkembangan anak saya semakin memberangsangkan sihat ceria … Lega mak-paknya kan .. seronok tengok anak-anak membesar dengan sihat .. selain dari suka tengok anak-anak kita sihat masa depan tak di lupakan juga ye tak ?

Dalam majalah wanita baru-baru ni ada terbaca satu contest dari Mamil Gold kan , korang ada tak baca ..selain tu dalam paper the star pun ada jugak … ni saya attached kan sekali lah tuk korang tengok ..

Mamil Gold

Mamil Gold

Ada contest simpanan untuk anak-anak hadiah utama RM600.000 lak tu … banyak beb!

Hadiah utama RM50,000 akaun simpanan untuk anak-anak kita ,

Hadiah bulanan 5 x RM 10,000 akaun simpanan juga untuk anak-anak kita ,

Hadiah mingguan pun lumayan gakssss..

  • Hadiah pertama 2 x RM 5,000 akaun simpanan ,
  • Hadiah Kedua 3 x RM 1,000 akaun simpanan ,
  • Hadiah ke tiga 20 x RM 500 akaun simpanan ,

Perghh tak mau ke korang ??? Contest period starts from 1st September to 31st December. Ni kalau saya masuk boleh tambah savings anak-anak ni … Lambat lagi nak tamat tu .. boleh ler join juga..
Korang kena tengok risalah ni , ada kupun RM5 ringgit untuk pembelian Mamil Mama atau Mamil Gold Step 3 di carefour (Tempat saya reronda dengan anak-anak tu .. biasaaa….)
Heee so far , saya memang suka dan berpuas hati dengan susu Mamil Gold nih , nak juga try tuah untuk masuk Contest ni kot-kot menang ..seronok juga .. RM50,000 hadiah utama tu siapa nak bagi free2 jerk ye tak ?
Jom join korang .. kalau ada antara korang menang leh share dengan puanbee ahaksss… joke je k!.
Ingat last period 31st December lambat lagi boleh lah mula join pelan-pelan jampi sikit2 ke ahaksss….

Pssttt : Dumex dah ada pun pemenang mingguan dan bulanan bagi bulan September , sapa yang bertuah tu erk ? so siapa yang ada join contest ni apa lagi Log On lah Website Dumex untuk tengok kalau korang bertuah. Selain tu Dumex Careline akan hubungi korang by phone jugak , sila lah melekat di telefon memasing ok..

A Solid Foundation Contest Hadiah utama melebihi RM600, 000! Cepat ! sertainya sekarang 🙂

Kalau suka tekan button share tu yek ! kongsikan dengan ramai lagi ibu bapak 🙂

Comments

  1. lumayan kan.. terbaekkk laaa mamil gold.

    p/s: dah setel laaa assignment kita kan? fuuuhhh… letih.

  2. Lumayan hadiah 🙂

  3. aci x tuko susu sbb nak menang contest nye pasal hahahahaha

  4. eh syoknya!!!! tapi Danish minum Enfagrow.. huhu…

  5. haha anak?
    aduss entri ni untuk orang yang dah ada anak la..he3
    tersalah masuk ni..he3
    terbaru : RM 1042.80 Hasil Blogging Tanpa Duit Dari Syarikat Pengiklanan

  6. ala,anak saya minum susu lain la 🙁

  7. aiseh..anak minum s26.. sebab upin dan ipin.. huhu tggu s26 buat contest la nampak gaya.

  8. wah nak join gak lah mcm nie

  9. wah…nak join jugak lah pbee…tapi anak saya minum susu sutegen jerk

  10. hoho bestnye bee.. menarik betul la contest ni.

  11. wow kalau menang nie kaya anak kita.haha..

  12. dumex pun ada contest ke? huhu.. melepas la.. anak saya memang minum dumex ja.. murah.. :))

  13. 60K tu PuanBee…..kaya2

  14. anak sy tak minum susu mumil…..

Speak Your Mind

*