Search Results for: sembelit

Sembelit dan Baby Syamim

Sembelit dan Baby Syamim

Salam dan hai .. masaalah sembelit pada anak kecil pula , biasalah kan .. kehidupan berkeluarga ni memang tak dapat lari dari masaalah kecil begini , Baby syamim .. berusia 1 tahun 2 bulan sekarang… walaupun masih lagi meneruskan penyusuan ibu , tetapi syamim dan mula makan , macam-macam makanan dia makan .. termasuklah kadang-kadang […]

Sembelit ? Buang Air Besar Berdarah ?

Sembelit ? Buang Air Besar Berdarah ?

Jika anda sembelit atau buang air besar berdarah itu adalah masaalah besar , untuk kelegaan cepat , semulajadi dan selamat eloklah cuba minum lactolite ini. Walaupun berharga agak mahal kata sesetengah orang , tetapi cuba fikir sudut positifnya pula. CARA MINUM LACTOLITE / HARGA DAN ORDER Mahal RM158 sekotak , ada 25 paket , harga […]

Lactolite – Ubat Sembelit , Kempiskan Perut & Buang Toksin

Lactolite – Ubat Sembelit , Kempiskan Perut & Buang Toksin

Lactolite ni lah rahsia kempis , ubat untuk orang yang mengalami sembelit dan orang-orang yang hendak kuruskan badan nya. Makan lactolite tak perlu ambil yougurt dan minuman kultur hidup atau apa-apa minuman seumpamanya lagi dah , ini lagi senang. Nurich Lacto-Lite Minuman campuran serbuk yougurt kultur hidup & Inulin , menggabungkan serbuk yougurt dengan kultur […]

Anak ku Syamim , jadi lah lebih lagi ..

Anak ku Syamim , jadi lah lebih lagi ..

Assalamualaikum dan hai semua, tetiba keluar tajuk macam tu kan? Bukannya apa, semua ni terjadi gara-gara tertengok iklan terkini Dugro di Youtube dan televisyen baru-baru ini. Tajuk iklan tuh ” Dear Mom ” dan saya rasa budak comey tu seperti anak sendiri ja. Memang tersentuh kalau anak kita buat sesuatu yang sweet sangat tu. Sebagai […]

REVIEW APA RASA CHIA SEED YANG SEBENAR ?

REVIEW APA RASA CHIA SEED YANG SEBENAR ?

Assalamualaikum dan hai semua. Kali ni saya nak review apa rasa chia seed yang sebenar. Khasiat ramai orang dah tahu kan ? viral dah di facebook tentang chia seed ni kan ? Chia seed dalam gambar saya menang dari contest anjuran Dianarashid.com , Chia seed ini pula merupakan dari pada Slimtreats. Semasa giveaway berlangsung saya […]