Perasmian blog baru..hadiah berupa sebuah hosting dari yanmieonline.com

Salam bahagia semua…haa semua ? ramai ke yang baca blog ini ? apa-apa lah yo..kepada yang datang menjengah blog ini bee ucapkan terima kasih..dengan ini maka tertunailah hasrat hati untuk berhosting dan melangkah setapak lagi dalam dunia penulisan melalui blogging ini 😛

Dengan ujudnya blog berbayar penuh ni bee berharap bee dapat menyampai kan gaya penulisan yang lebih mantop haha….tapi blog ini masih dalam kategori blog peribadi…banyak cabaran nak guna wordpress ni..banyak lagi yang perlu bee belajar..huhu..ni pun tak tahu nak post cam mana bee bedal je nih kalau keluar di page depan tu kira jadi lah ek…

Harap kawan-kawan tak lupakan bee…huhu sedih tinggalkan blogspot maka bee buat lah blog bee yang lama tu sebagai blog contest..moga kita ceria bersama hehee….nak header cantik pulak lah…..teeettt! nak tempah dari siapa ni ?

41 Comments

  1. DeQdEq 8 March 2011 Reply
    • adminAuthor 8 March 2011 Reply
  2. DeQdEq 8 March 2011 Reply
    • adminAuthor 8 March 2011 Reply
      • DeQdEq 8 March 2011 Reply
        • adminAuthor 8 March 2011 Reply
  3. DeQdEq 8 March 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 8 March 2011 Reply
      • DeQdEq 8 March 2011 Reply
        • adminAuthor 8 March 2011 Reply
  4. ct N honey 8 March 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 8 March 2011 Reply
  5. cik tom 7 March 2011 Reply
    • beekayAuthor 8 March 2011 Reply
  6. DaHLia 4 March 2011 Reply
    • beekayAuthor 5 March 2011 Reply
  7. Lorna 4 March 2011 Reply
    • beekayAuthor 4 March 2011 Reply
  8. cikpuanhady 4 March 2011 Reply
    • beekayAuthor 5 March 2011 Reply
  9. ciksembang 4 March 2011 Reply
    • beekayAuthor 4 March 2011 Reply
  10. aween 4 March 2011 Reply
    • beekayAuthor 4 March 2011 Reply
  11. syamila 3 March 2011 Reply
    • beekayAuthor 4 March 2011 Reply
    • Ummi Hanie 4 March 2011 Reply
      • beekayAuthor 4 March 2011 Reply
  12. miss yaty 3 March 2011 Reply
  13. beekayAuthor 3 March 2011 Reply
  14. syu90 3 March 2011 Reply
  15. mrs jamal 3 March 2011 Reply
  16. kakyong 3 March 2011 Reply
    • beekayAuthor 3 March 2011 Reply
  17. lin azlina 3 March 2011 Reply
    • beekayAuthor 4 March 2011 Reply
  18. kakyong 3 March 2011 Reply
    • beekayAuthor 4 March 2011 Reply
  19. mrs.sabri 3 March 2011 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.