Perasmian blog baru..hadiah berupa sebuah hosting dari yanmieonline.com

Share

Salam bahagia semua…haa semua ? ramai ke yang baca blog ini ? apa-apa lah yo..kepada yang datang menjengah blog ini bee ucapkan terima kasih..dengan ini maka tertunailah hasrat hati untuk berhosting dan melangkah setapak lagi dalam dunia penulisan melalui blogging ini 😛

Dengan ujudnya blog berbayar penuh ni bee berharap bee dapat menyampai kan gaya penulisan yang lebih mantop haha….tapi blog ini masih dalam kategori blog peribadi…banyak cabaran nak guna wordpress ni..banyak lagi yang perlu bee belajar..huhu..ni pun tak tahu nak post cam mana bee bedal je nih kalau keluar di page depan tu kira jadi lah ek…

Harap kawan-kawan tak lupakan bee…huhu sedih tinggalkan blogspot maka bee buat lah blog bee yang lama tu sebagai blog contest..moga kita ceria bersama hehee….nak header cantik pulak lah…..teeettt! nak tempah dari siapa ni ?

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

41 Comments:

  1. sebenarnya, deqdeq pun dah survey…mmg bercadang nak tukar domain dan pakai self hosting sekali….kiranya 2 dalam 1 terus…

    skrg ni nmpk mcm server freak best…xtau la lagi mcm mana…bee pakai hosting apa?fivio kan?@:

    • yup bee pakai fivio tapi hosting bee ambik net kl jugak..bee rasa kalu lah tahun depan nak ambil dgn net kl jugak kot sebab servis dia cepat dan kalau kita tak faham apa2 laju jer diorang tolong 🙂

  2. heheheh….tak ada apa la bee…deqdeq ok je…mg betul pun apa yg bee ckp tu..

    deqdeq mmg msh menyimpan cita2 tu…@:

    • tak per sampai masa nanti perlukan support roger bee erk..bee tk kisah menolong benda sikit cam nih 🙂

      • tima kasih bee…ni yg buat deqdeq sayang bee nih…hehehe…
        tp terus trg ckp, mmg nmpk best je bila nmpk perubahan blog bee dr blogspot ke dot com, pastu terkini dah guna self hosting..

        jeles banget nih

        • haa iyer ker ? bee dapat percuma hosting nih mula2 bee takut jugak deq sampai terfikir tak nk guna self hosting tau..pastu bee teruskan jugak dan tekad….akhirnya bee berjaya dan of coz lah dgn bantuan kawan2 jugak 🙂

          psss pakai hosting best deq..cuma kena tekad jer..betui nih bee tk tipu ..

  3. bee….dh lama deqdeq tak singgah sini…dh byk perubahan la….
    jelesnya kat bee…

    deqdeq ntah bila la boleh nak ber dot com dan guna self hosting mcm bee…huhuhuhu…template pun dok sama ja lagi….

    tahniah bee…wajah baru ni nampak lebih original dari bee

  4. tak kisahlah nak tulis diblog lama ke baru,yg pasti entry PBee memang best

  5. kak bee…susah x guna wp??berdebar plk cik tom nak tukar ke wp…huk3….

    • mula2 jer rasa susah sikit cik tom..mula2 akk banyak tanya kat orang…sampai dah hari2 tengok dashboad tu baru lah rasa se\nang sikit..jgn risau lah ciktom mesti buleh cik tom lagi cepat tangkap ilmu dr akk kan…..eh blog cik tom tu jgn tutup lah sayang tutorial dalam tu….

  6. takde pulut kuning ke Bee?

  7. memula mmg ssh Bee…lelama nnt insyaAllah akn pro ;p hehe…lorna pun tdo 2,3 pagi nk stdy wp…ilmu baru kan…
    pape pun congrats dah melangkah ke alam maya yg sebenar 🙂

  8. tahniah dear..takpe, lama-lama nanti mesti dapat biasakan diri..so envy coz tak berani lagi nak pakai self hosted..huhu..

    Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

  9. bee, download autoresponder biar lebih mesra dengan pengomen. tahniah bee.. welcome to wp

  10. tahniah kak bee.
    cume saye xtau apape lg pasal domain n hosting ni..
    blur sgt bile tgk kat komen kak bee bile org cite pasal domain n hosting ni.. hehehe..
    btw..feed kt page saye dah tuka gune url latest akak dah =)

  11. tahniah bee…

    blog WP ni sama je ngn blogspot…rajin godek2 pasti berjaya menyelongkar keistimewaan wp…best tau.. 😉

  12. @: domain nih dah lama jugak hosting syu heee….nanti syu pulak join akk yer..

  13. thniah kak bee~!!

    dah ada domain sndri..hehe~

  14. wellcome

  15. bee,

    tak dpt nak jawab, kenapa notify email subscription tu kebawah bebenor… tgk check balik setting kot… huhuuu… may be setting template kot…

  16. wah..hebatlah bee ni..dh ada hosting tu…lin ni domain pun lum ada lagi tau

  17. Tahniah Bee…

    Selamat meng’explore’ WP…

    cuma nak cadangkan Bee supaya plug-in subcribe kotak komen… nanti kalo Bee reply komen ni, kakyong leh dpt notify di email.. 😉

  18. tahniah bee..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *