Perasmian blog baru..hadiah berupa sebuah hosting dari yanmieonline.com

Posted by

Salam bahagia semua…haa semua ? ramai ke yang baca blog ini ? apa-apa lah yo..kepada yang datang menjengah blog ini bee ucapkan terima kasih..dengan ini maka tertunailah hasrat hati untuk berhosting dan melangkah setapak lagi dalam dunia penulisan melalui blogging ini 😛

Dengan ujudnya blog berbayar penuh ni bee berharap bee dapat menyampai kan gaya penulisan yang lebih mantop haha….tapi blog ini masih dalam kategori blog peribadi…banyak cabaran nak guna wordpress ni..banyak lagi yang perlu bee belajar..huhu..ni pun tak tahu nak post cam mana bee bedal je nih kalau keluar di page depan tu kira jadi lah ek…

Harap kawan-kawan tak lupakan bee…huhu sedih tinggalkan blogspot maka bee buat lah blog bee yang lama tu sebagai blog contest..moga kita ceria bersama hehee….nak header cantik pulak lah…..teeettt! nak tempah dari siapa ni ?

41 comments

  1. sebenarnya, deqdeq pun dah survey…mmg bercadang nak tukar domain dan pakai self hosting sekali….kiranya 2 dalam 1 terus…

    skrg ni nmpk mcm server freak best…xtau la lagi mcm mana…bee pakai hosting apa?fivio kan?@:

    1. yup bee pakai fivio tapi hosting bee ambik net kl jugak..bee rasa kalu lah tahun depan nak ambil dgn net kl jugak kot sebab servis dia cepat dan kalau kita tak faham apa2 laju jer diorang tolong 🙂

      1. tima kasih bee…ni yg buat deqdeq sayang bee nih…hehehe…
        tp terus trg ckp, mmg nmpk best je bila nmpk perubahan blog bee dr blogspot ke dot com, pastu terkini dah guna self hosting..

        jeles banget nih

        1. haa iyer ker ? bee dapat percuma hosting nih mula2 bee takut jugak deq sampai terfikir tak nk guna self hosting tau..pastu bee teruskan jugak dan tekad….akhirnya bee berjaya dan of coz lah dgn bantuan kawan2 jugak 🙂

          psss pakai hosting best deq..cuma kena tekad jer..betui nih bee tk tipu ..

  2. bee….dh lama deqdeq tak singgah sini…dh byk perubahan la….
    jelesnya kat bee…

    deqdeq ntah bila la boleh nak ber dot com dan guna self hosting mcm bee…huhuhuhu…template pun dok sama ja lagi….

    tahniah bee…wajah baru ni nampak lebih original dari bee

      1. aduh…dush…sebijik kena kt muka deqdeq..heheheh…
        mmg betul tu bee…xleh nk bagi alasan kan…kalau tak sampai bila pun tak jadi…

        deqdeq akan cuba….

        1. bukan saja nak bg deq tapi reality nya mcm tu nak buat apa pun kena tekad dan teruskan , dah buat kita usaha lah sampai berjaya! heee im sorry !

    1. mula2 jer rasa susah sikit cik tom..mula2 akk banyak tanya kat orang…sampai dah hari2 tengok dashboad tu baru lah rasa se\nang sikit..jgn risau lah ciktom mesti buleh cik tom lagi cepat tangkap ilmu dr akk kan…..eh blog cik tom tu jgn tutup lah sayang tutorial dalam tu….

  3. memula mmg ssh Bee…lelama nnt insyaAllah akn pro ;p hehe…lorna pun tdo 2,3 pagi nk stdy wp…ilmu baru kan…
    pape pun congrats dah melangkah ke alam maya yg sebenar 🙂

  4. tahniah kak bee.
    cume saye xtau apape lg pasal domain n hosting ni..
    blur sgt bile tgk kat komen kak bee bile org cite pasal domain n hosting ni.. hehehe..
    btw..feed kt page saye dah tuka gune url latest akak dah =)

    1. yer..mmg best kan ummi (kak sya) …
      🙂 coding nye lebih kurang je dgn blogspot,maybe lebih sng taw

      1. lebih senang ? mcm susah jer hanie huhu nak tambah footer cam mana ? kihj2 sapa dtg blog bee mesti kena jawab soalan bee kesian korang walo apa pun thanks..

  5. bee,

    tak dpt nak jawab, kenapa notify email subscription tu kebawah bebenor… tgk check balik setting kot… huhuuu… may be setting template kot…

  6. Tahniah Bee…

    Selamat meng’explore’ WP…

    cuma nak cadangkan Bee supaya plug-in subcribe kotak komen… nanti kalo Bee reply komen ni, kakyong leh dpt notify di email.. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *