5 entri pertama Denaihati.com Di Google.com.my

Denaihati buat contest mudah lagi , seronok nak join ..menggelabah cari link dia haha .. okey di bawah adalah entri yang saya rasa paling meletop kot..Saya nak pergi klinik ni bawa si kakak tu , tup tup nampak entri contest denaihati ni , tak boleh jadi kena join 20 orang pertama yang berjaya menyenaraikan keyword panas denaihati akan dapat RM100 , fu yooo .. 20 orang tau .. cepat g terjah blog denaihati yek..

baucer buku rm200
About 155,000 results (0.30 seconds)
http://denaihati.com/tuntutan-baucar-buku-rm200-pelajar-pengajian-tinggi

suami curang isteri mengandung
About 380,000 results (0.38 seconds)
http://denaihati.com/suami-curang-ketika-isteri-mengandung

pilihanraya umum ke 13
About 488,000 results (0.29 seconds)
http://denaihati.com/pilihan-raya-umum-ke-13-pru-13

akademi seminar wordpress
About 213,000 results (0.28 seconds)
http://denaihati.com/seminar-wordpress-produk-baru-akademi-denaihati

suami berpoligami
About 719,000 results (0.29 seconds)
http://denaihati.com/apa-salahnya-suami-berpoligami

Akademi Denaihati akan menganjurkan Seminar Blog WordPress Pertama pada 14-15/4/2012 cepat daftar sebelum terlambat“.

Jom tengok Owner Denaihati , komen dan vote video ni sekali di Youtube , hidupkan untuk memberi ..

Comments

  1. bila puanbee sertai kontest ni???Terlepas peluang macam saya. Haiya.. huhu

  2. mantap la kak bee..
    thesis ke ni kak?

  3. Sekali lagi jutaan terima kasih diucapkan kerana sudi join contest. InsyaAllah keputusan akan diumumkan pada entri khas dalam masa terdekat. Teruskan bersama denaihati dr masa kesemasa untuk mengetahui keputusan.

  4. kahkahh.. kelam kelibut nis buat entri ni… nk mng 20 org terawal :p

  5. dah tukar theme baru dahhhh..baru kacak sikit theme ni. hehe..

  6. moga berjaya Puanbee

  7. Assalam, entah dapat tak nie ikut…huhuhu.. semoga berjaya kak bee…

  8. Nampaknya sy mcm dah x sempat nak jadi 20 entri pertama tu.. 🙂

  9. habislah, otai dah join dah, hehehe

  10. tadi nak tengok sangat keyword DH kat blog PB tapi asyik tak boleh masuk dek kena block…malam baru tahu…wah good luck PB

  11. semoga berjaya ye kak..

  12. lama tak masuk. sekali masuk theme sudah lawa.

  13. Ramai yang menyertai. Walaupun agak mudah tetapi ia agak mencabar juga.. Selamat berjaya kepada Puan Bee. 🙂

  14. terima kasih atas penyertaannya pbee, semoga berjaya.

  15. TopiJerami90 :

    semoga berjaya ya puan bee

  16. semoga berjaya nanti.. 🙂

  17. puan kutu :

    best of luck..semoga ada rezeki bee..:)

  18. tu la..dgn pntsnya trus search kat google..hehe..

  19. tahniah Mbak PB ikutan,… cuman Backlinknya belum ada disetiap entri nih..

  20. Ibu Mifzal Arsyad :

    good luck bee.. 🙂

  21. entry yang last tu kontroversi sikit.. he he he..

    madu yang manis bagi lelaki, pahit bagi isteri

Speak Your Mind

*