Mar
2012

29.2.2012 Selamat Hari Lahir Ke-8 Kakak

Selamat hari lahir kakak .. hurmm tak sempat lagi nak beli hadiah pada kakak ni, kakak mintak spageti semalam , dah buat tapi kurang makan pulak memang hari biasa anak-anak kurang makan , letih sangat agaknya , kakak mintak kek coklat ibu tak buat lagi , masa macam tak cukup je kalau hari sekolah ni , tunggu lah cuti sabtu ahad ni boleh buat macam-macam kan..

kakak di hari lahirnya
kakak di hari lahirnya

Gambar latest kakak , sekarang makin susah nak snap gambar kakak , samaada kakak kurang masa dengan ibu ataupun mood bergambar kakak dah hilang hahaha ..

Hari Isnin 27.2 , cikgu sambut besday kakak ,potong kek di depan perhipunan sekolah , ikut cerita kakak , ada 6 orang je , dari keseluruhan pelajar sesi petang yang mempunyai tarikh lahir yang sama dengan kakak. Tergambar keseronokkan di muka kakak , petang tu nak ambil kakak dari sekolah , kakak lari lintas jalan , belum masuk dalam keta lagi , datang ke tingkap keta dan buka cerita yang berjela-jela , balik rumah tak habis lagi citer dia , siap cakap pada adik-adik , kakak potong kek tadi ..berulang-ulang kali ..amboiii.

Kakak cakap .. ayah lupa ke besday kakak ?

Ala kesian pulak , ayah tak lupa sayang , ayah dah tanya ibu nak beri hadiah apa .. jangan risau , ayah memang kayu sikit bab luah perasaan , tapi ayah sentiasa ingat dan sayang pada famili yang ayah bina (ok ibu wakil pada ayah yek )

Ayah tanya nak beli apa , so ibu jawab nak beli baju .. heheh kakak kan dah lama tak soping baju .. tapi kena tunggu kakak ada seklai ibu lah susah sikit nak beli baju untuk surprise ni kang tak muat pulak.

Tungguuuuuuuuuuuu .. Happay besday kakak. Love u :)

Kakak tahun 2010 , pernah tanya kenapa hari lahir dia tk de dalam kalendar hikhik .. —>> [link]

UPDATE : 2-3-2012 Terima kasih pada yang wish disini , mintak kakak baca dah , punya lah malas budak ni , saya tolong bacakan semua , saja suruh dia balas , tapi malangnya dia asyik bagi alasan. sabar je lah.

32 thoughts on “29.2.2012 Selamat Hari Lahir Ke-8 Kakak

  1. Happy besday kakak yg ke 4kali ..yg ke lapan thn…semoga belajar pandai pandai…sorry!!! Makngah lmbt ucap masih xterlmbt kan kan kan…… Hehehehe

  2. Salam Bee,

    happy belated birthday buat kakak, moga panjang umur murah rezeki dan berjaya dalam hidup amin. Lamanya bee tiap 4 tahun, anak2 ni tiap2 tahun ler juga sambut, tp sambut anak beranak je pi makan2 belikan diorang adiah, takdelah sampai nak berjemput2 orang bagai.
    yanmie recently posted..Nama Sebenar YanmieMy Profile

  3. Happy birthday kakak,wish you all the best.

    Unik tarikh lahir kakak, 4 tahun sekali baru jumpa dalam kalendar,. Bee..macam ni kakak boleh claim hadiah best2 , worth untuk 4 tahun menunggu, hihi..

  4. rupanya kakak lahir pd tahun lompat ye….unik tu…4 thn skali la smbut besday ye..ttp nk smbut everyear pn xde masalah….
    Hepi besday kakak..moga membesar menjadi anak yg solehah n pintar…amin…
    nza recently posted..Ketagih Sushi…My Profile

  5. lari topik..
    saper yang lukis header tu? cute sangat!!

    bee jangan tukar dah..comel, nampak kat situ bertapa eratnya hubungan kekeluargaan..bertapa sayangnya bee dengan family..memang mendalam sgt maksud tu..kipidap bee

  6. salam Bee.oooo besday kakak mmg istimewa sbb disambut 4 tahun sekali ya!.Apapon,Acik atie nk ucapkn HAPPY BIRTHDAY tuk kakak.Semoga pjg usia,murah rezeki,sihat selalu,berjaya dalam pelajaran,menjadi anak yg solehah & contoh yg trbaik tuk adik2.Aminnnn
    Biasa la Bee ….anka dara kita klu dh bsr ni payah nk brgambar…malu kot :D
    ~azatie~ recently posted..Masak Lemak Kubis + UdangMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge