29.2.2012 Selamat Hari Lahir Ke-8 Kakak

Selamat hari lahir kakak .. hurmm tak sempat lagi nak beli hadiah pada kakak ni, kakak mintak spageti semalam , dah buat tapi kurang makan pulak memang hari biasa anak-anak kurang makan , letih sangat agaknya , kakak mintak kek coklat ibu tak buat lagi , masa macam tak cukup je kalau hari sekolah ni , tunggu lah cuti sabtu ahad ni boleh buat macam-macam kan..

kakak di hari lahirnya
kakak di hari lahirnya

Gambar latest kakak , sekarang makin susah nak snap gambar kakak , samaada kakak kurang masa dengan ibu ataupun mood bergambar kakak dah hilang hahaha ..

Hari Isnin 27.2 , cikgu sambut besday kakak ,potong kek di depan perhipunan sekolah , ikut cerita kakak , ada 6 orang je , dari keseluruhan pelajar sesi petang yang mempunyai tarikh lahir yang sama dengan kakak. Tergambar keseronokkan di muka kakak , petang tu nak ambil kakak dari sekolah , kakak lari lintas jalan , belum masuk dalam keta lagi , datang ke tingkap keta dan buka cerita yang berjela-jela , balik rumah tak habis lagi citer dia , siap cakap pada adik-adik , kakak potong kek tadi ..berulang-ulang kali ..amboiii.

Kakak cakap .. ayah lupa ke besday kakak ?

Ala kesian pulak , ayah tak lupa sayang , ayah dah tanya ibu nak beri hadiah apa .. jangan risau , ayah memang kayu sikit bab luah perasaan , tapi ayah sentiasa ingat dan sayang pada famili yang ayah bina (ok ibu wakil pada ayah yek )

Ayah tanya nak beli apa , so ibu jawab nak beli baju .. heheh kakak kan dah lama tak soping baju .. tapi kena tunggu kakak ada seklai ibu lah susah sikit nak beli baju untuk surprise ni kang tak muat pulak.

Tungguuuuuuuuuuuu .. Happay besday kakak. Love u :)

Kakak tahun 2010 , pernah tanya kenapa hari lahir dia tk de dalam kalendar hikhik .. —>> [link]

UPDATE : 2-3-2012 Terima kasih pada yang wish disini , mintak kakak baca dah , punya lah malas budak ni , saya tolong bacakan semua , saja suruh dia balas , tapi malangnya dia asyik bagi alasan. sabar je lah.

Comments

  1. Selamat hari lahir kakak.
    budakserius recently posted..Video Penuh Iklan Luna Maya Yang DiharamkanMy Profile

  2. Selamat menyambut Hari Lahir kakak walaupun perlu tunggu 4 tahun sekali. :-)
    akubiomed recently posted..Perasaan pertama kali menjadi BabahMy Profile

  3. fulamak..tarikh special sangat-sangat ;)

    Happy belated besday kakak!! Nanti claim Iphone 4S dengan ibu, ala..4 tahun sekali kan..hehe
    cikgu naman recently posted..Antara Penyebab Tak Boleh Update BlogMy Profile

  4. bukan takde dalam kalendar..tarikh tu muncul 4 tahun sekali aje. hehe..
    titan recently posted..Cara mudah untuk lepas InnityMy Profile

  5. selamat hari lahir kakak
    Juan recently posted..Cara Cara Untuk Mendaftar Sebagai Pengundi Untuk Pilihan Raya UmumMy Profile

  6. happy birthday..
    special nya 4 thn.
    maya mustwany recently posted..SAYA AKAN GANGGU MAS !My Profile

  7. puan kutu :

    special betul ye kakak..4taun sekali br bley smbut besday.hehe..

    semoga menjadi anak yg solehah kakak..selamat hari lahir!
    puan kutu recently posted..Jenis Makanan Aktif KaloriMy Profile

  8. Shabee Dep's :

    Happy besday kakak yg ke 4kali ..yg ke lapan thn…semoga belajar pandai pandai…sorry!!! Makngah lmbt ucap masih xterlmbt kan kan kan…… Hehehehe

  9. heppy besday to kakak.. dah besor dah anak dara bee.. ;)
    madammondoq recently posted..Lambung Hadiah Di FanpageMy Profile

  10. hepi besday kakak…. always be a gud doter n sister yer… ;)

    unik tarikh lahir kakak taw ;) mase bee bersalinkan dia dulu dpt hadiah apa2 tak dari spital? hihhikk…
    Ummi Hanie recently posted..Keputusan penuh Giveaway Tahun Baru Ummihanie.comMy Profile

  11. Salam Bee,

    happy belated birthday buat kakak, moga panjang umur murah rezeki dan berjaya dalam hidup amin. Lamanya bee tiap 4 tahun, anak2 ni tiap2 tahun ler juga sambut, tp sambut anak beranak je pi makan2 belikan diorang adiah, takdelah sampai nak berjemput2 orang bagai.
    yanmie recently posted..Nama Sebenar YanmieMy Profile

  12. selamat hari tua untuk kakak.. huhu..
    Yus recently posted..Surat Cinta Dari PolisMy Profile

  13. Happy birthday kakak,wish you all the best.

    Unik tarikh lahir kakak, 4 tahun sekali baru jumpa dalam kalendar,. Bee..macam ni kakak boleh claim hadiah best2 , worth untuk 4 tahun menunggu, hihi..

  14. Heppy besday untuk kakak.. wish u all d best with ur life and
    many happy return.. kiss from aunty Nur
    nurmisnan recently posted..Mujhse Dosti KarogeMy Profile

  15. rupanya kakak lahir pd tahun lompat ye….unik tu…4 thn skali la smbut besday ye..ttp nk smbut everyear pn xde masalah….
    Hepi besday kakak..moga membesar menjadi anak yg solehah n pintar…amin…
    nza recently posted..Ketagih Sushi…My Profile

  16. Happy Birthday Kakak ~~! ;)
    Adibah recently posted..Forthcoming Seminar DDM at Awana Genting HighlandsMy Profile

  17. akhirnya sampai jugak kan tarikh lahir aliya… hepi besday kakak…
    walaupun tak sempat nak potong kek in the day..

    p/s
    hikhik.. sampai hati ayahnya di’kayu’kan… :p
    kakyong recently posted..Fenomena Cheezy magic…My Profile

  18. Besday kakak 4 tahun sekali ek..hehe.. ;-)
    UpProfits recently posted..Kenapa Samsung Galaxy Note jadi Idaman?My Profile

  19. eh ni maknanya anak PB sambut bday 4 thn sekali la ek?

  20. ni anak yg no berapa PB
    Zarul Umbrella recently posted..Interview Melodi Punya CeritaMy Profile

  21. happy birthday untuk kakak. puanbee cakaplah dekat kakak, tarikh lahir dia sgt special, tak semua orang merasa sambut birthday tarikh ni :D
    kimmie recently posted..Santai: Pantun Hari JumaatMy Profile

  22. happy belated birthday kakak.. moga panjang umur dan murah rezeki. jadi anak yang baik ok..
    eiela recently posted..Tangisan Si Imam TuaMy Profile

  23. TopiJerami90 :

    happy birtday kakak…
    suruh mama nya beli adiah banyak2 ek..
    TopiJerami90 recently posted..Semak Keputusan STPM 2011My Profile

  24. Kesian pulak bila kakak tanya bday dia xde dlm kelender. Nanti dah besar fahamlah. Meriah juga kakak sambut bday kat sekolah dgn kwn kat perhimpunan. Semestinya seronok habis.
    Denaihati recently posted..Surat Tun Dr. Mahathir kepada PM IsraelMy Profile

  25. Happy Birthday Kakak….Kakak lahir sama tahun dengan Sumaiyyah…Sumaiyyah 27/2, kakak muda 2 hari le….(masa lahirkan sumaiyyah tu ramai yang cakap nasib baik tak 29hb)…
    Joanna Yunus (MaMa QS) recently posted..SELAMAT ULANGTAHUN PERKAHWINAN YANG KE 15 – 2/3/2012My Profile

  26. kira kakak baru 2 kali sambut birthday…
    happy birthday kakak! b good girl k!

    semalam kan… header bee nampak double…
    kakngah recently posted..Iman dan ImanMy Profile

  27. :D Selamat menyambut ulang tahun.. Nampaknya 4 tahun lagi baru dapat sambut lagi tu..
    anif recently posted..Earth Hour 2012 – Mari Sokong Kempen IniMy Profile

  28. Happy bitrhday kaka..wah lahir tahun lompat :) ayah….ayah….
    azman recently posted..Kelebihan Surah Al KautsarMy Profile

  29. lari topik..
    saper yang lukis header tu? cute sangat!!

    bee jangan tukar dah..comel, nampak kat situ bertapa eratnya hubungan kekeluargaan..bertapa sayangnya bee dengan family..memang mendalam sgt maksud tu..kipidap bee

  30. salam Bee.oooo besday kakak mmg istimewa sbb disambut 4 tahun sekali ya!.Apapon,Acik atie nk ucapkn HAPPY BIRTHDAY tuk kakak.Semoga pjg usia,murah rezeki,sihat selalu,berjaya dalam pelajaran,menjadi anak yg solehah & contoh yg trbaik tuk adik2.Aminnnn
    Biasa la Bee ….anka dara kita klu dh bsr ni payah nk brgambar…malu kot :D
    ~azatie~ recently posted..Masak Lemak Kubis + UdangMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

Hakcipta Terpelihara · PuanBee.com · Diselia dan diselenggara oleh AI MEDIA NETWORK
%d bloggers like this: