Month: February 2017

Tips ajar anak berhenti pakai diapers , Kongsi dari pengalaman.

Assalamualaikum dan Hai , yang baca post tips ajar anak berhenti pakai diapers ini mesti lah ibu bapa yang baru nak ajar anak supaya pandai ke tandas dan tak perlu pakai diapers buat kali pertama kan  ? Allhamdulillah saya ada empat  orang anak dan ini kali pertama saya nak beri tips pengalaman ni rasanya. Sebab sebelum ni …

Tips ajar anak berhenti pakai diapers , Kongsi dari pengalaman.Read More »

Anak syurga

Satu petang tengah aku ” melayan facebook ” , ternampak satu ucapan berbaur romantik , bersahaja dan mungkin nada kerisauan di tambah dengan tujuan sebenar nak beri tahu keluarga dan rakan taulan tentang status terkini tentang kehamilan si isteri nya. ” SaYang sanGat kAt ayAng…SeMoga dI perMudahkan seGala urUsan…kUatkan seMangat… “ Maka mereka yang mengetahui …

Anak syurgaRead More »

GIVEAWAY SLIMMTREATS BERSAMA DIANARASHID.COM 2017

Assalamualaikum dan hai blogger dan pembaca semua, Saja nak bagi sokongan buat sahabat blogger diana yang anjurkan giveaway ni. Tak dak benda nak update di blog ni pun haa .. Sempena awal tahun 2017 saya bersama beberapa rakan ingin berkongsi sedikit keseronokan dan kegembiraan bersama-sama dengan pembaca blog ini. Selain itu giveaway ini juga untuk …

GIVEAWAY SLIMMTREATS BERSAMA DIANARASHID.COM 2017Read More »

Nasib baik dah pindah

Assalamualaikum dan hai. Sesungguhnya semua yang terjadi pada tahun 2016 ada hikmah nya. Hikmahnya boleh nampak sekarang. Ada banyak pengajaran yang saya dapat sepanjang di beri dugaan susah dan senang. Syukur ke hadrat ilahi kerana memberi ujian dan dugaan kepada diriku ini. Tahun 2016 masa berlalu sangat pantas. Hidup di fokoskan mencari duit , suami …

Nasib baik dah pindahRead More »