Month: October 2016

khasiat epal hijau

Tips Diet | Amalkan Memakan Epal Hijau

Tips diet kali ini membawakan satu cara amalan memakan sebiji epal hijau setiap hari dan ia amatlah digalakkan. Lebih-lebih lagi bagi mereka yang ingin menurunkan berat badan. Ini kerana epal hijau bukan sekadar mempunyai pelbagai khasiat malahan ia juga mampu mengurangkan kadar kolesterol dalam badan.

Jika Susah Tidur ? Cuba tip ini.

Susah tidur ? pastinya akan mengganggu rutin harian kita. Tidur merupakan salah satu nikmat untuk manusia.Jika dapat tidur yang lena ,  badan akan dapat beristirehat dengan sepenuhnya dan membuatkan kita aktif melakukan aktiviti seharian pada keesokkan harinya. Jika anda susah tidur , cuba lah tips ini. Semoga dapat membantu. Jika anda sedang hamil boleh cuba …

Jika Susah Tidur ? Cuba tip ini.Read More »

Kamus kasut

Assalamualaikum dan hai , terjumpa gambar ni di pinterest. Banyak nya jenis kasut ye .. Di antara semua , saya cuma ada sepasang kasut Dr. Marteen , Sepasang kasut Converse , Sepasang Wedges , Sepasang kasut Sukan dan sepasang Flip Flops. Lain dari tu tak pernah pakai derrr..  Yang selalu tukar pun wedges dan selipar …

Kamus kasutRead More »

Giveaway dan Blog List Oktober di http://vitamin-cerdik.com

Assalamualaikum dan Haiiiii … Giveaway dan bloglist ni saya join sebab saya suka produk shaklee. Lagipun sis Raihanah rajin singgah dan komen di blog saya. Tak ada apa saya nak beri kepada pelawat setia melainkan memberikan sokongan begini. Blog vitamin-cerdik.com , selain dari menjual produk shaklee ianya juga banyak menyelitkan entri kesihatan. Saya suka baca …

Giveaway dan Blog List Oktober di http://vitamin-cerdik.comRead More »

Tempahan : Nursing cover

Assalamualaikum  dan hai. Ini tempahan nursing cover pertama saya. Allhamdullillah .. customer berpuas hati. Pertama kali buat nursing cover haruslah berdebar tunggu sampai ke customer dan tanya feedback. Saya terima tempahan nursing cover kalau puan puan nak size besar boleh request. Kain sendiri pun boleh kain saya belikan pun boleh. Nak sedondon dengan sarung bantal …

Tempahan : Nursing coverRead More »