Month: June 2015

Soulfeel Malaysia : Original & Authorized reseller

Kami adalah authorized reseller untuk Soufeel Jewelry. Bukan fake item, bukan inspired item tau, memang original Soufeel, pakai 925 sterling silver. Ada bracelet, bangle, murano glass charms, stones charms, birthstone charm, dan yang paling orang suka adalah photocharm, di mana kite leh customize letak kite punye gamba kat charm tu… Best kan? 😀 Biasanya kami …

Soulfeel Malaysia : Original & Authorized resellerRead More »

Anak

20/6/2015 – Hari puasa ke dua. Baru balik iftar anjuran rakan blogger. Eh .. anak dah besar … allhamdulilah. NURUL ALIYA SHAKIRA 11 TAHUN NURUL HUSNA 8 TAHUN NURUL LAILA MADIHAH 6 TAHUN MOHAMAD SYAMIM 1 TAHUN 7 BULAN Ayah di surabaya ..

Perfume De’Xandra tahan lama setanding butik original dan murah

Anda sukar mencari perfume/pewangi kegemaran yang tahan lebih lama ? . De’Xandra perfumes jawapannya!! Pewangi De’Xandra adalah perfumes EDP yang TAHAN LEBIH LAMA SETANDING original.Diinspirasikan dengan PERFUMES JENAMA ANTARABANGSA . Dengan pengalaman jualan perfumes ini, kami hanya membawa masuk perfumes-perfumes yang sangat TERKENAL & LARIS di Malaysia bagi memudahkan PENGGEMAR PEWANGI memilih. Keterangan Produk:- Produk bumiputra …

Perfume De’Xandra tahan lama setanding butik original dan murahRead More »

Cara Hilangkan Parut Dengan Cepat Dan Berkesan

Semua orang tak suka kalau ada parut dekat muka ataupun badan. Tak kisahlah parut jerawat ke parut bersalin caesarean ke atau parut kemalangan. Seboleh-bolehnya, kita nak sorok parut-parut yang ada di tubuh kita. Yang lebih extreme mungkin berani dan sanggup berhabis duit buat pembedahan plastik dan sebagainya. Itu bagi yang mampu. Bagi yang tak mampu, …

Cara Hilangkan Parut Dengan Cepat Dan BerkesanRead More »

Tips Mengatasi Perasaan Cepat Marah Pada Anak-anak

Salam .. malam ni saya ingin konsgsi Tips Mengatasi Perasaan Cepat Marah Pada Anak-anak yang saya baca di  kongsi dari blog Tudungsicomel.com , dalam nak beli tudung ternampak pula artikel bermanfaat ni. Pssst .. nak beli tudung anak comel – comel boleh ke tudungsicomel.com — klik link sebelah. Saya mak anak 4 ni pun kadang-kadang terbabas , …

Tips Mengatasi Perasaan Cepat Marah Pada Anak-anakRead More »