Soulfeel Malaysia : Original & Authorized reseller

Kami adalah authorized reseller untuk Soufeel Jewelry. Bukan fake item, bukan inspired item tau, memang original Soufeel, pakai 925 sterling silver. Ada bracelet, bangle, murano glass charms, stones charms, birthstone charm, dan yang paling orang suka adalah photocharm, di mana kite leh customize letak kite punye gamba kat charm tu‚Ķ Best kan? ūüėÄ

soulfeel

Biasanya kami akan buka pre order setiap hujung bulan utk semua Soufeel items. Ada jugak ready stock sikit. untuk bulan ni, kami akan bukak pre order 25 Jun- 29 June tau… kalau taknak ketinggalan untuk order Soufeel yang merelip relip ni, meh meh pakat order… he he he.. Read More

ABAYA kanak-kanak sempena raya 2015

Anda ingin mencari Abaya yang Selesa untuk anak anda? Kami ada menjual pelbagai warna Abaya yang sangat cantik. Takut untuk membeli secara online ? jangan risau .. kami menyediakan ukuran di dalam website kami. Anda boleh ukur anak dan terus buat pembelian.

Kenapa kena beli dengan kami ? 

  • Kain kualiti Butik jaminan buat anda.Allhamdullilah setakat ini kami menerima testimoni dan feedback sangat positif .. ¬†Anak ceria kita bahagia. Kunjungi kami di AMZACOLLECTION.COM

amza 1

  • Ukuran tersedia untuk anda membua membuat pilihan.
  1. Size XS/S RM65 x termasuk pos,
  2. Size M/L RM75 x termasuk pos
  3. Size xl/L RM85 x termasuk pos

Read More

Anak

20/6/2015 – Hari puasa ke dua. Baru balik iftar anjuran rakan blogger. Eh .. anak dah besar … allhamdulilah.

anak

  1. NURUL ALIYA SHAKIRA 11 TAHUN
  2. NURUL HUSNA 8 TAHUN
  3. NURUL LAILA MADIHAH 6 TAHUN
  4. MOHAMAD SYAMIM 1 TAHUN 7 BULAN

Ayah di surabaya ..

Perfume De’Xandra tahan lama setanding butik original dan murah

Anda sukar mencari perfume/pewangi kegemaran yang tahan lebih lama ? .¬†De’Xandra perfumes jawapannya!! Pewangi De’Xandra adalah perfumes EDP yang TAHAN LEBIH LAMA SETANDING original.Diinspirasikan dengan PERFUMES JENAMA ANTARABANGSA .

Dengan pengalaman jualan perfumes ini, kami hanya membawa masuk perfumes-perfumes yang sangat TERKENAL & LARIS di Malaysia bagi memudahkan PENGGEMAR PEWANGI memilih.

De'Xandra perfumes

Keterangan Produk:-

  1. Produk bumiputra (halal)
  2. Tahan Lama (more than 8 hours)
  3. Mudah di bawa ke mana-mana (ringan)
  4. Pati Original & Alkohol First Grade
  5. Setanding Produk Antarabangsa
  6. Haruman terkenal (TOP perfume) – Inspirasi dari perfumes2 JENAMA ANTARABANGSA
  7. Boleh di bawa SOLAT
  8. READY STOCK
  9. Menepati citarasa & permintaan Rakyat Malaysia
  10. 35ml , EDP

Testimoni De'Xandra perfumes

APA YANG ANDA DAPAT?

  • Harga berpatutan berbanding di luar
  • Jimat KOS sampingan anda (tol,petrol dan masa)
  • Tak perlu hadap JEM dan risiko SAMAN PARKING
  • ¬†Kami hantar sampai DEPAN PINTU RUMAH anda menggunakan POS LAJU!!

HARGA: RM69 EXCLUDE POSTAGE (35ML)
HARGA: RM69 EXCLUDE POSTAGE (35ML)
HARGA: RM69 EXCLUDE POSTAGE (35ML)
BERMINAT UNTUK ORDER :

Mesej di FACEBOOK KAMI ¬†— > klik¬†Perfume De’Xandra

CALL/SMS/WHATSAPP : 017-964 8186 (Ain)

PEMBELIAN ANDA DIJAMIN:

  1. SELAMAT.
  2. SAMPAI DALAM MASA DIJANJIKAN.
  3. AFTER SALES SUPPORT
  4. BELI HARI NI, POS HARI NI
  5. DAPAT BARANG SEPERTI YANG DITAWARKAN
  6. JAMINAN ANDA PASTI BERPUAS HATI!!

APA TUNGGU LAGI!! JOMLAH WANGI BERSAMA DE’XANDRA!!

JEMPUT MASUK PAGES PERFUME SAYA:  Perfume Shopping Mall Termurah

Cara Hilangkan Parut Dengan Cepat Dan Berkesan

Semua orang tak suka kalau ada parut dekat muka ataupun badan. Tak kisahlah parut jerawat ke parut bersalin caesarean ke atau parut kemalangan. Seboleh-bolehnya, kita nak sorok parut-parut yang ada di tubuh kita. Yang lebih extreme mungkin berani dan sanggup berhabis duit buat pembedahan plastik dan sebagainya. Itu bagi yang mampu. Bagi yang tak mampu, saya ada 4 cara hilangkan parut dengan cepat dan berkesan untuk dikongsikan dengan anda semua.
Cara Hilangkan Parut Dengan Cepat Dan Berkesan
Cara 1: Kayu Manis

  • Ambil dua batang kayu manis dan tumbuk sehingga halus. Kemudian ambil segenggam bedak sejuk dan campurkan dengan serbuk kayu manis tadi. Campurkan dengan air dan bancuh pekat. Lumurkan pada bahagian parut. Ulang setiap hari hingga parut pudar.

Cara 2: Lidah Buaya

  • Ambil daun lidah buaya. Keluarkan lendirnya dan sapukan pada bahagian berparut. Lakukan 3 kali dalam seminggu.

Cara 3: Asam Jawa

  • Ambil sedikit asam jawa dan campurkan dengan air kacau sehingga pekat (Tapi jangan sampai cair ya). Sapukannya pada tempat berparut itu dan biarkan sehingga kering. Seeloknya lakukan setiap malam sebelum tidur.

3 cara di atas sememangnya mujarab untuk hilangkan parut tetapi ianya akan ambil masa serta displin yang kuat. Jika anda ingin satu kaedah hilangkan parut dengan cara yang lebih cepat dan selamat saya cadangkan anda guna AZANIS SCAR SERUM.

Cara 4 : Serum

  • Azanis Scar SerumAzanis Scar Serum adalah satu serum yang akan membantu mempercepatkan proses menghilangkan parut walaupun sudah 10 tahun parut ada di kulit. Dengan Azanis Scar Serum hanya sapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Anda tak perlu risau sebab Azanis Scar Serum ni telahpun mendapat kelulusan KKM, diyakini halal serta dijamin berkesan. Azanis Scar Serum ni pun dah masuk akhbar dan iklan-iklan dah pun ditayangkan di TV3. Tak perlu ragu-ragu lagi.

Picture3

Kalau anda berminat untuk menghilangkan parut dengan mudah dan berkesan tanpa perlu bersusah payah, anda boleh dapatkan Azanis Scar Serum:

Whatsapp: 017 9720 980 (POSTAGE/COD: Shah Alam)

Website: Azanis Skin Specialist Shah Alam
Facebook: Azanis Skin Specialist Shah Alam

Tips Mengatasi Perasaan Cepat Marah Pada Anak-anak

Salam .. malam ni saya ingin konsgsi¬†Tips Mengatasi Perasaan Cepat Marah Pada Anak-anak yang saya baca di ¬†kongsi dari blog Tudungsicomel.com , dalam nak beli tudung ternampak pula artikel bermanfaat ni. Pssst .. nak beli tudung anak comel – comel boleh ke tudungsicomel.com¬†— klik link sebelah.

Saya mak anak 4 ni pun kadang-kadang terbabas , iye lah saya mengaku .. saya manusia biasa .. kadang – kadang je lah .. bukan nak dera anak ye . Sekarang ni banyak betul kes dera anak tersebar di facebook , naik seram nak tengok. Mari baca .. semoga bermanfaat.

tudung si comel

Perkongsian bijak daripada Puan Sharifah Shuwaidah:

Saya juga mengalami perkara yg sama ada 4 anak semuanya berlainan perangai. Setelah saya banyakan membaca cara-cara mendidik anak serta pergi ke bengkel kursus alhamdulillah.

1) Baju kotor rumah bersepah ‚Äď puan biarkan anak habiskan main dan bila anak-anak melihat muka puan, jangan ada mimik marah, jeling atau masam, tetapi puan cuba senyum (dengan semulajadi ia akan sampai ke otak dan turun ke hati akan berbisik subhanallah Ya Rabb aku amat bersyukur kerana mempunyai zuriat yg cukup sifat, comel, mencuit hati, sihat dan aktif). Read More

Kun Anta : Lirik lagu dalam Bahasa Melayu ( terjemahan )

Siapa lagi yang cari lirik lagu / makna lagu Kun Anta ni ? saya sahre kan di blog ya .. Saya copy dalam facebook. Terima kasih kawan yang share … suka sangat lagu ni … sedap di dengar sebagai halwa telinga.

Tajuk Lagu : Kun Anta (Be Yourself)
Penyanyi Asal : Humood Alkhudher 

Video Kun Anta Original

Lirik —¬† Read More

Tips Tayar Pancit Di Highway Plus Untuk Pemandu Wanita

Panik tak ? jika anda pemandu wanita , hanya memandu berseorangan dengan anak-anak , tiba-tiba tayar kereta anda pancit. Anggaran perjalanan 4-5 jam untuk 365 kilometer. Untung nya kerana saya sedar tayar kereta saya pancit semasa membelok masuk ke kawasan R&R Rawang. Tayar kereta kempis betul .. sehingga bila bergerak untuk parking , berbunyi bunyi .. tak tahu nak taip macam mana .. Perjalanan  masih jauh dari Kuala lumpur menuju ke Taiping. Dan saya baru je mulakan perjalanan beberapa minit sehingga rawang tu..

tayar pancit di highway plus

TIPS PENTING JIKA TAYAR KERETA ANDA PANCIT  Read More