Kami adalah authorized reseller untuk Soufeel Jewelry. Bukan fake item, bukan inspired item tau, memang original Soufeel, pakai 925 sterling silver. Ada bracelet, bangle, murano glass charms, stones charms, birthstone charm, dan yang paling orang suka adalah photocharm, di mana kite leh customize letak kite punye gamba kat charm tuā€¦ Best kan? šŸ˜€ Biasanya kami akan buka pre order setiap hujung bulan utk semua Soufeel items. Ada jugak ready stock sikit. untuk bulan ni, kami akan bukak pre orderĀ 25 Jun- 29 June tauā€¦ kalau taknak ketinggalan untuk order Soufeel yang merelip relip ni, meh meh pakat orderā€¦ he he he..
Anda ingin mencari Abaya yang Selesa untuk anak anda? Kami ada menjual pelbagai warna Abaya yang sangat cantik. Takut untuk membeli secara online ? jangan risau .. kami menyediakan ukuran di dalam website kami. Anda boleh ukur anak dan terus buat pembelian. Kenapa kena beli dengan kami ?Ā  Kain kualiti Butik jaminan buat anda.Allhamdullilah setakat ini kami menerima testimoni dan feedback sangat positif .. Ā Anak ceria kita bahagia. Kunjungi kami di AMZACOLLECTION.COM Ukuran tersedia untuk anda membua membuat pilihan. Size XS/S RM65 x termasuk pos, Size M/L RM75 x termasuk pos Size xl/L RM85 x termasuk pos
20/6/2015 – Hari puasa ke dua. Baru balik iftar anjuran rakan blogger. Eh .. anak dah besar … allhamdulilah. NURUL ALIYA SHAKIRA 11 TAHUN NURUL HUSNA 8 TAHUN NURUL LAILA MADIHAH 6 TAHUN MOHAMAD SYAMIM 1 TAHUN 7 BULAN Ayah di surabaya ..
Anda sukar mencari perfume/pewangi kegemaran yang tahan lebih lama ? .Ā De’Xandra perfumes jawapannya!! Pewangi De’Xandra adalah perfumes EDP yang TAHAN LEBIH LAMA SETANDING original.Diinspirasikan dengan PERFUMES JENAMA ANTARABANGSA . Dengan pengalaman jualan perfumes ini, kami hanya membawa masuk perfumes-perfumes yang sangat TERKENAL & LARIS di Malaysia bagi memudahkan PENGGEMAR PEWANGI memilih. Keterangan Produk:- Produk bumiputra (halal) Tahan Lama (more than 8 hours) Mudah di bawa ke mana-mana (ringan) Pati Original & Alkohol First Grade Setanding Produk Antarabangsa Haruman terkenal (TOP perfume) – Inspirasi dari perfumes2 JENAMA ANTARABANGSA Boleh di bawa SOLAT READY STOCK Menepati citarasa & permintaan Rakyat Malaysia 35ml …
Semua orang tak suka kalau ada parut dekat muka ataupun badan. Tak kisahlah parut jerawat ke parut bersalin caesarean ke atau parut kemalangan. Seboleh-bolehnya, kita nak sorok parut-parut yang ada di tubuh kita. Yang lebih extreme mungkin berani dan sanggup berhabis duit buat pembedahan plastik dan sebagainya. Itu bagi yang mampu. Bagi yang tak mampu, saya ada 4 cara hilangkan parut dengan cepat dan berkesan untuk dikongsikan dengan anda semua. Cara 1: Kayu Manis Ambil dua batang kayu manis dan tumbuk sehingga halus. Kemudian ambil segenggam bedak sejuk dan campurkan dengan serbuk kayu manis tadi. Campurkan dengan air dan bancuh …