Masaalah Keputihan – Penawar keputihan dengan Buah KK

Isu dan masaalah keputihan ni paling banyak mendapat view di blog saya , Terima kasih kepada awak-awak yang datang membaca , namun di dalam artikel tersebut saya hanya berkongsi info. Maaf sekali lagi , sejak artikel tersebut di tulis di dalam blog ini , ianya telah pun memakan masa bertahun-tahun. Mungkin anda tercari Рcari cara terkini untuk merawat keputihan cara tradisional ini..  Tetapi saya sendiri telah pun menemui herba yang sangat membantu di dalam merawat / mengurangkan / menghilangkan keputihan , ianya adalah BUAH KK.

Continue reading

PJJ – Perkahwinan Jarak Jauh Yang Ditakuti

Malam ni terasa gatai tangan nak menaip , dah lama tak rasa macam ni .. dulu-dulu semasa laila kecil je rajin menulis malam-malam ni , sampai kan ada orang PM di facebook minta beli blog puanbee.com ni , ada ke patut. Walaupun lama tak menulis , ia nya tak bermakna minat menulis tu hilang 100%. PJJ РPerkahwinan jarak jauh , ramai juga yang memandang serong , saya sendiri kadang-kadang rasa takut juga , macam-macam soalan bermain di kepala ni. DUGAAN amatlah banyak , bertalu-talu sampai kadang-kadang terasa macam nak lari jauh-jauh dari dunia yang fana ni. Eheh ! mengarut…

Continue reading

CUTI TAHUN BARU CINA 2015

CUTI SEKOLAH BAGI MENYAMBUT TAHUN BARU CINA 2015 dah pun keluar , boleh lah rancang nak pergi mana-mana balik kampung ke kan .. Maklumat di terima dari cikgu sekolah anak – anak saya sendiri. CUTI BERMULA 17 February 2015 hingga 22 February 2015 bagi NEGERI YANG HUJUNG MINGGU NYA SABTU DAN AHAD. 18 FEBRUARY 2015 hingga 23 FEBRUARY 2015 bagi NEGERI YANG HUJUNG MINGGUNYA JUMAAT DAN SABTU. Hurmm kami nak kemana ? duduk rumaj je enjoy. ????

Continue reading