Selamat hari jadi Malaysia dan Diri Sendiri

Update ringkas lagi , Selamat hari jadi Malaysia , semoga bertambah maju jaya dan sentiasa selamat dari segala jenis bencana. Dan selamat hari jadi buat diri sendiri juga , syukur allhamdulillah … mak dan semua keluarga datang untuk kenduri , tapi secara tak langsung mereka ketika ulangtahun kelahiran saya , maka suami belanja satu keluarga makan – makan malam tu , tak sempat nak ambil gambar semua kalau dah seronok sangat berkumpul. Tapi saya suka restoran Andalus ni , restoran arab yang menghidangkan hidangan arab dan sedap. Selepas balik hotel baru ada potong kek , kejutan dari suami, eii tapi…

Continue reading

Review Mandarin Court Hotel Kuala Lumpur

Live update secara ringkas dahulu. Pada ketika ini , 30 / 8 / 14. Semua hotel penuh , jika nak sewa 1 bilik senang lah dapat , tapi jika nak sewa secara bundle sehingga 10 bilik memang dah susah. Sebenarnya dah booking melalui agoda.com , tapi cuma lepas 1 bilik sahaja. Lagi 4 bilik tak lepas , kad kredit dan kad debit tak boleh pakai. Satu bilik tu adalah bilik Hotel Citrus. Kemudian saya book Hotel Citrus dari website mereka sendiri. Mana tau mereka tak simpan bilik untuk saya . Wuwuw siap call lagi tu untuk pastikan dapat bilik tu.…

Continue reading

Restoran asam pedas claypot Jalan Laksamana Melaka

Kami pergi makan di sini pada bulan puasa kelmarin , cerita dah basi ek ? bak kata seorang blogger tu , tak ada cerita basi jika cerita pasal diri sendiri , so korang boleh baca cerita ni tanpa akan di serang keracunan makanan. Atas permintaan seorang blogger nak tahu apa cerita dan rasa makan di sini. Alkisah dah 6 tahun lepas suami pergi makan di situ , suami kat sedap sangat , kita pun teringin nak rasa juga , janji punya janji sampai 6 tahun baru la suami ada masa nak bawa bini dia ni ke sana. Apa nak buat…

Continue reading

Testing live update ..

Share

Tak ada apa nak cakap , cuma mampu pasang tekad dalam hati kalau – kalau bertambah rajin untuk update blog ni nanti , rugi pulak bayar hosting tapi tak update .. mau di jual jugak blog ni karang.

IMG_0903-0.JPG

Syamim berseluar pelikat semalam ..