Apa yang istimewanya ? kena baca sampai bawah , saya tak tulis panjang-panjang punya .. janji .. Baru-baru ni , kami blogger di jemput merasa ke semua hidangan yang ada di outlet DailyFresh Setapak. Ok.. sebenarnya tak pernah masuk situ … macam-macam kedai ada , dan parking pun senang .. nanti nak shoping raya boleh singgah sana. Laila dan Damia .. budak-budak sampai-sampai nampak je semua makanan yang ada di DailyFresh ni dah merengek minta semua. Sebenarnya biasa juga beli Cupcorn tu .. Biasa la dengan anak-anak , asal nampak je nak kan .. Terus kepada cerita makanan lah .. …
Snowman di dalam scoop kami …. Hi mama , papa , adik kakak … Ehemm .. Korang tau kan .. Memang kaki masuk contest .. Dah menang macam-macam hadiah setakat ni .. Kali ni Wall’s Selection ice-cream pula buat contest .. Menarik .. Terpanggil-panggil nak join juga. Taste Joy in Disneyland with Wall’s’ adalah sebuah kempen pihak WALL’s di Facebook. Ia merupakan sebuah contest yang memberi peluang kepada peminat aiskrim Wall’s untuk mencipta hidangan kreatif aiskrim mereka sendiri. Hadiah nya apa? hebatlah hadiah termasuk: Family package ke LEGOLAND bagi pemenang setiap minggu! Tambahan lagi, hadiah utama adalah family package ke …
KDK MALAYSIA merupakan syarikat pembekal pelbagai jenis kipas yang di gemari ramai di Malaysia , kini meganjurkan satu cabaran amal yang di beri nama KDK CHARITY CHALLENGE sempena kedatangan bulan ramadan dan hari raya  tidak lama lagi.    Matlamat KDK CHARITY CHALLENGE. KDK ingin mendapatkan RM25,000 untuk mengadakan di dermakan kepada pihak yang memerlukan di hari raya nanti. Dengan itu , KDK mengajak anda .. anda pengguna facebook turut sama membantu di dalam merealisasikan impian KDK dengan cara mendapatkan 25,000 LIKE di facebook KDK. Untuk 1 LIKE .. anda telah menderma sebanyak RM1 untuk cabaran amal KDK. KDK juga memberi peluang …
Allhamdulillah .. masih bernyawa .. hehe .. sibuk sangat tak sempat la nak update pasal hero sorang ni.. apa pun tak mau ketinggalan coretkan sikit perkembangan baby syamim.. nanti menyesal .. Baby syamim telah tumbuh gigi awal bulan jun 2014 , masa tu dia baru 6 bln lebih lah .. sekarang dah 7 bulan. Sekali naik 2 batang gigi , pulak tu demam panas .. malam je panas , dengan selsema nya .. bayangkan dari awal bulan jun sampai lah sekarang dah masuk 20 hari masih ada selsema sikit-sikit .. dan gigi nya pun cepat sangat panjang. Lepas ada gigi …