Perlu nyatakan sebab nak tarik diri dari melabur di ASB dengan membuat pinjaman di Maybank ????

Baru-baru ni … saya pergi ke Maybank. Saya ada buat pinjaman dengan Maybank untuk melabur dalam ASB. Dah lebih 7 tahun rasanya. Lama sangat dah .. bulan-bulan memang tak banyak mana , mampu je nak bayar bulan-bulan walaupun saya tidak bekerja. Tapi .. hati saya duk rasa tak sedap je sejak dua menjak ni. Kali pertama saya pergi ke maybank untuk jual balik saham ASB tu. Mereka kata akan memproses borang tersebut dan hantar ke Taiping. Kemudian diam. Itu tahun lepas. Potongan di dalam maybank saya masih berjalan. Selepas saya dah melahirkan baby ni. Saya pergi lagi. Jumpa seorang kerani…

Continue reading

Dadih Pelangi Julies Menerima Tempahan Untuk Sebarang Majlis.

Dadih Pelangi Julies Fanpage

Jika anda ingin tempah Dadih mudah dan ringkas , kenalkan … Dadih Pelangi Julies merupakan sebuah syarikat yang beroperasi di sekitar Selangor dan Kuala Lumpur. Bagi anda yang berada berdekatan boleh lah order untuk majli-majlis keramaian , perkahwinan , party hari jadi dan majlis-majlis lain.. anda boleh terus ke Dadih Pelangi Julies Fanpage untuk melihat-lihat semua aktiviti terkini yang disiarkan oleh admin nya yang bernama Juliana termasuk untuk bertanya tentang tempahan dadih ini. Saya dah rasa berkali-kali .. kebetulan Dadih Pelangi Julies ini ada datang membuka gerai jualan di KomplekS Belia dan Sukan Negara berdekatan sekolah anak-anak saya sendiri. Tak…

Continue reading

Review Medina Essential selepas 3 bulan mengamalkan nya.

Ya ampun .. saya pemalas menulis sekarang dah lama berniat nak tulis pasal Medina Essential ni… Bukan malas sebab apa lah .. rata-rata dah tahu saya mak beranak 4 , suami lak jauh .. perkahwinan jarak jauh ni mencabar hokey … emosi  yang stabil dan semangat yang kuat memang kena ada , nak jaga 4 orang anak yang kecik2 belaka tu. Weh .. tapi belum tahap menangis lah .. okay lagi.. Pastu sekarang saya buka bisnes online . jenuh lah study buat open cart .. hehe .. siapa friend di fb tau lah .. meroyan .. harap ampun la ..…

Continue reading