Kalau Cari Service Video dan Photography Terbaik

Dah lama juga teringin nak ada gambar satu keluarga cantik-cantik ni .. tapi selalu tunda sebab ,masa ada aliya sorang tunggu aliya besar ,dan besar aliya , husna pula keluar ,  tunggu sampai husna besar , dah besar husna keluar laila , so tunggu laila besar , dah keluar laila , tunggu syamim besar pulak. Last – last .. tak mau tunggu dah .. ayah pulak tak de nak bergambar satu famili tak boleh. Huhuhu .. sedih … Sampai ada projek dengan ……….. (rahsia dulu) , diorang mintak gambar , sumpah saya tak ada gambar saya yang cantik-cantik , gambar…

Continue reading

Motivasi ketika di fitnah

Malam ni tak boleh tidur … ada sesuatu menganggu benak fikiran dan hati. Ya . .. aku mangsa fitnah. Aku dituduh tanpa usul periksa, dah dua tahun , ALLAH masih belum tunjuk siapa benar siapa salah. Jenuh aku memotivasikan diriku untuk belajar menerima serta menguatkan hati dan tahap kesabaran aku. Ya .. kejadian fitnah ini mengajar aku untuk menjadi orang yang lebih sabar dan kuat. Kalau tak sabar dah lama aku serang sipolan itu. Kalau tak kuat dah lama aku gila meroyan. Aku masih sabar dek kerana … selalu sangat baca ” doa orang kena fitnah itu lebih afdal ”…

Continue reading

Baby syamim sakit mata

From Cymera Baby syamim dah sakit mata bermula semalam , tiba-tiba ternampak tahi mata dan berair di ikuti bengkak. Saya tunggu sehari sebelum ke klinik hari ini. Baby juga memang kurang sihat. Semalam saya cuba titiskan air susu ke dalam mata nya. Itu petua orang tua jika anak sakit mata. Allhamdulillah hari ni dah kurang , belum sempat ke klinik lagi pun. Ada yang tak percaya kan ? orang tua cakap petua. Docktor cakap .. protein dalam susu dapat membunuh kuman yang menyebabkan sakit mata tu.Masyallah kelebihan susu ibu kan. Satu lagi .. sentiasa lapkan tahi mata dngan kain bersih…

Continue reading