Ikan pekasam

Boleh tak buat entri ala-ala ww juga ? Ikan ni goreng ranggup , makan dengan nasi panas .. phewwww ^^) lazat tak terkata … nak order / borong  mariiii…. RM7 untuk ikan sepat dan talapia (300g) Pos bergantung pada tempat dan berat. Ciri-ciri terbaik cukup masin + masam. Semasa goreng ikan tak ada letupan beras terjadi di tempat kejadian. :p Beli di sini — LINK Posted from WordPress for Android

Continue reading

Peti Sejuk Terkini MITSUBISHSI ELECTRIC FOLIO JX / BX & Tips Memilih Peti Sejuk Terbaik

Tips Memilih Peti Sejuk Terbaik ini di bawakan oleh Model peti sejuk terkini iaitu MITSUBISHSI ELECTRIC FOLIO JX dan BX . Ewah serupa pakar dalam pemilihan untuk peti sejuk pula ye. Dari maklumat yang saya terima peti sejuk memang memainkan peranan penting dalam sesebuah rumah. Setiap rumah mesti ada peti sejuk. Dari peti sejuk lah anak-anak akan mendapatkan makanan berkhasiat dan sedap-sedap ( serta merta terbayang kek dalam peti sejuk ) Sedikit Info Tentang Peti Sejuk Baru Jenama MITSHUBISHI ELECTRIC model terkini FOLIO JX dan FOLIO BX. Mitsubishi Elektrik Sales Malaysia Sdn Bhd kini mmperkenal Peti Sejuk terkini Siri Folio…

Continue reading

Dua dalam satu

Edit tema blog lagi , takde kerja kot … tak lah sebenarnya ada benda nak buat selepas semalam seronok sangat sambut ” hari besar ” sampai lupa nak jenguk email/blog. Ada email masuk 2-3 untuk bekerjasama dengan puanbee.com termasuklah kerja yang dah sebulan lebih buat tapi tak habis-habis. Selain dari blog seperti biasa la kelam kabut dengan anak-anak. Saya sekarang kemas rumah skip-skip , masak pun skip-skip .. harap-harap suami ku besabar la buat sementara waktu. Sebab nya buat apa yang mampu je , kadang-kadang kaki bengkak , pinggang macam nak patah , kadang-kadang kaki kekejangan , kadang-kadang bukan kaki…

Continue reading