Month: September 2013

Ikan pekasam

Boleh tak buat entri ala-ala ww juga ? Ikan ni goreng ranggup , makan dengan nasi panas .. phewwww ^^) lazat tak terkata … nak order / borong¬† mariiii…. RM7 untuk ikan sepat dan talapia (300g) Pos bergantung pada tempat dan berat. Ciri-ciri terbaik cukup masin + masam. Semasa goreng ikan tak ada letupan beras …

Ikan pekasamRead More »

Peti Sejuk Terkini MITSUBISHSI ELECTRIC FOLIO JX / BX & Tips Memilih Peti Sejuk Terbaik

Tips Memilih Peti Sejuk Terbaik ini di bawakan oleh Model peti sejuk terkini iaitu MITSUBISHSI ELECTRIC FOLIO JX dan BX . Ewah serupa pakar dalam pemilihan untuk peti sejuk pula ye. Dari maklumat yang saya terima peti sejuk memang memainkan peranan penting dalam sesebuah rumah. Setiap rumah mesti ada peti sejuk. Dari peti sejuk lah …

Peti Sejuk Terkini MITSUBISHSI ELECTRIC FOLIO JX / BX & Tips Memilih Peti Sejuk TerbaikRead More »

Dua dalam satu

Edit tema blog lagi , takde kerja kot … tak lah sebenarnya ada benda nak buat selepas semalam seronok sangat sambut ” hari besar ” sampai lupa nak jenguk email/blog. Ada email masuk 2-3 untuk bekerjasama dengan puanbee.com termasuklah kerja yang dah sebulan lebih buat tapi tak habis-habis. Selain dari blog seperti biasa la kelam …

Dua dalam satuRead More »

Sukaneka Sekolah

Salam … sabtu dan ahad lepas saya hadir ke sekolah , 2 hari berturut-turut ada majlis sukan di sekolah anak-anak. Ini adalah penyebab kenapa saya tolak jemputan event atau majlis-majlis yang melibatkan blogger dan juga apa-apa kerja yang perlukan saya memberi komitment setiap hari. Anak-anak dan blog mesti lah saya pilih anak-anak kan.

Drama : Sinopsis Love You Mr. Arrogant ( Adaptasi Novel : Aliesha kirana )

Slot Akasia kini akan menayangkan drama baru bertajuk Love You Mr. Arrogant. Drama Cinta Jannah akan tamat dalam masa 2 hari lagi. Drama Love You Mr. Arrogant akan di tayangkan pada 25 september 2013 setiap hari isnin – khamis jam 7 petang seperti biasa. Para pelakon yang terlibat di dalam drama ini adalah Azlee Khairi …

Drama : Sinopsis Love You Mr. Arrogant ( Adaptasi Novel : Aliesha kirana )Read More »

Nokia Lumia 925 : Apa Yang Menarik Telefon Pintar Window 8

Terima kasih di ucapkan kepada pihak Nokia Malaysia kerana memberi peluang kepada blogger mak – mak ini mencuba sendiri Nokia Lumia 925 merupakan telefon pintar yang menggunakan Sistem Window 8 sebagai Sistem Operasi nya. Window 8¬†yang sudah tersedia terpasang di dalam telefon pintar ini begitu lancar beroperasi kerana kuasa memproses processor Dual core Qualcomm Snapdragon …

Nokia Lumia 925 : Apa Yang Menarik Telefon Pintar Window 8Read More »