Month: July 2013

Riang Ria Raya

Walaupun agak kelam kabut … tapi manis sekali pengalaman macam ni dengan anak-anak .. sibuk sekarang ni … kita update pun ringkas-ringkas sahaja la …….. Ini adalah projek untuk meggunakan   Dulux Inspire Membawakan Warna Cat Terkini & Trendy Untuk Anda Sempena Hari Raya 2013 . Nanti kita sambung dalam entri lain … pegalaman cat rumah .. …

Riang Ria RayaRead More »

Laila Serik Kena Gunting

Laila serik sangat-sangat lepas terkena gunting beberapa hari lepas. Walaupun kesian .. ye lah anak kan , kecil lagi dah meraung-raung kesakitan. Tangan laila terkena gunting secara tak sengaja. Laila tolong husna pegang kertas manakala si husna gunting kertas. Tak sengaja dia tergunting isi jari bahagian tapak tangan. Bahagian isi gemuk. Bayangkan macam mana isi …

Laila Serik Kena GuntingRead More »

Hanya mampu memandang … Ulang Tahun ke Lima Blog Denaihati

Dalam hati duk cemburu la juga. Saya tak dapat pergi ke majlis iftar ramadan anjuran denaihati network sempena bulan puasa dan ulang tahun ke lima blog Denaihati bertempat di Hotel Singgahsana , dek kerana demam. Tak semena-mena kesihatan merundum , duduk rumah pun hanya mampu makan ubat dan tido. Sapu minyak cap kapak ke seluruh …

Hanya mampu memandang … Ulang Tahun ke Lima Blog DenaihatiRead More »