Banner pun dah siap sempena segmen review yang di buat khas bagi memeriahkan contest gadjet impian iphone5 itu .. seperti biasa semua banner , header saya adalah hasil tangan salah seorang penaja kita. Hadiah semakin bertambah korang , tak nak join ke ? rugiii laaa… bak kata seorang  blogger tu , wang tunai tersebut boleh dah beli sehelai tudung half moon gitu .. ahaks.. Tak pe jika saya tak menang dalam contes iphone 5 gadjet impian tu pun , saya sekadar nak memeriahkan arena blogging , lama saya tak buat contest sampai penaja cari saya untuk buat contest .. ada lagi 2 …
Amacam dah cukup koleksi ke ? Tanggal 24 November bertempat di Bandar Sunway. Shell telah pun membuat satu majlis pelancaran 3 lagi model shell yang terkini , korang yang berminat boleh mula mendapatkan lego tersebut di stesen shell berdekatan. Antara 3 lego terbaru ialah Scuderia Ferrari Truck, Ferrari F40 dan Ferrari FXX Boleh lihat gambar di pautan ini — > Di sebalik ikonik kereta mini ferrari lego shell .  dan sini puan ada — > Aksi bersama lego ferrari  Majlis pelancaran itu membuat satu kejutan kepada orang ramai dengan mengeluarkan sebuah kereta Ferrari italia 150° saiz sebenar dan dibina dari blok …
Segmen review sesama blogger sempena iPhone 5 gadjet impian . Salam hormat pembaca blog , blogger dan follower blog puanbee.com sekalian. Dah lama saya teringin untuk mengembalikan segmen review yang dulu saya pernah buat dan mendapat sambutan yang agak menggalakan. Setelah mengambil masa yang agak lama untuk saya fikirkan , boleh tak boleh nak handle jika saya buat review ini sekali lagi. Akhirnya saya mengambil keputusan untuk membuat segmen review ini semula , tetapi bukan macam review lama. Boleh ? Ada tak yang hendak turut serta ? — PEMENANG SEGMEN REVIEW  Segmen review ni memang ada sebab dan syarat tersendiri. …
Kuih loyang merupakan kuih tradisional malaysia.. lama dah kan ? baru-baru ni semasa saya di kampung , saja saya melawat emak kawan saya .. kawan saya tak ada di rumah , tetapi mak nya saja ada. Emaknya menjemput saya masuk ke dapur kerana beliau tengah membuat kuih goyang katanya.. ada ke macik ton panggil kuih loyang dengan nama kuih goyang ..hik2 Biasa lah penyibuk .. dah makcik ton (mak kawan saya tu) ajak saya ke dapur , memang tepi dapur sungguh lah tempat saya .hihi sempat tolong goreng kuih loyang sampai habis bancuhan yang makcik ton buat … bawa anak-anak …