Month: November 2012

iphone 5 gadjet impian

Banner Segmen Review Sempena Contest Gadjet Impian iPhone5

Banner pun dah siap sempena segmen review yang di buat khas bagi memeriahkan contest gadjet impian iphone5 itu .. seperti biasa semua banner , header saya adalah hasil tangan salah seorang penaja kita. Hadiah semakin bertambah korang , tak nak join ke ? rugiii laaa… bak kata seorang  blogger tu , wang tunai tersebut boleh …

Banner Segmen Review Sempena Contest Gadjet Impian iPhone5Read More »

3 Lagi Model Lego Ferrari Telah Di Jual Di Shell Berdekatan

Amacam dah cukup koleksi ke ? Tanggal 24 November bertempat di Bandar Sunway. Shell telah pun membuat satu majlis pelancaran 3 lagi model shell yang terkini , korang yang berminat boleh mula mendapatkan lego tersebut di stesen shell berdekatan. Antara 3 lego terbaru ialah Scuderia Ferrari Truck, Ferrari F40 dan Ferrari FXX Boleh lihat gambar …

3 Lagi Model Lego Ferrari Telah Di Jual Di Shell BerdekatanRead More »

iphone5

Segmen Review Sesama Blogger

Segmen review sesama blogger sempena iPhone 5 gadjet impian . Salam hormat pembaca blog , blogger dan follower blog puanbee.com sekalian. Dah lama saya teringin untuk mengembalikan segmen review yang dulu saya pernah buat dan mendapat sambutan yang agak menggalakan. Setelah mengambil masa yang agak lama untuk saya fikirkan , boleh tak boleh nak handle …

Segmen Review Sesama BloggerRead More »