Banner Segmen Review Sempena Contest Gadjet Impian iPhone5

iphone 5 gadjet impian

Banner pun dah siap sempena segmen review yang di buat khas bagi memeriahkan contest gadjet impian iphone5 itu .. seperti biasa semua banner , header saya adalah hasil tangan salah seorang penaja kita. Hadiah semakin bertambah korang , tak nak join ke ? rugiii laaa… bak kata seorang  blogger tu , wang tunai tersebut boleh dah beli sehelai tudung half moon gitu .. ahaks.. Tak pe jika saya tak menang dalam contes iphone 5 gadjet impian tu pun , saya sekadar nak memeriahkan arena blogging , lama saya tak buat contest sampai penaja cari saya untuk buat contest .. ada lagi 2…

Continue reading

3 Lagi Model Lego Ferrari Telah Di Jual Di Shell Berdekatan

Amacam dah cukup koleksi ke ? Tanggal 24 November bertempat di Bandar Sunway. Shell telah pun membuat satu majlis pelancaran 3 lagi model shell yang terkini , korang yang berminat boleh mula mendapatkan lego tersebut di stesen shell berdekatan. Antara 3 lego terbaru ialah Scuderia Ferrari Truck, Ferrari F40 dan Ferrari FXX Boleh lihat gambar di pautan ini — > Di sebalik ikonik kereta mini ferrari lego shell .  dan sini puan ada — > Aksi bersama lego ferrari  Majlis pelancaran itu membuat satu kejutan kepada orang ramai dengan mengeluarkan sebuah kereta Ferrari italia 150° saiz sebenar dan dibina dari blok…

Continue reading

Segmen Review Sesama Blogger

iphone5

Segmen review sesama blogger sempena iPhone 5 gadjet impian . Salam hormat pembaca blog , blogger dan follower blog puanbee.com sekalian. Dah lama saya teringin untuk mengembalikan segmen review yang dulu saya pernah buat dan mendapat sambutan yang agak menggalakan. Setelah mengambil masa yang agak lama untuk saya fikirkan , boleh tak boleh nak handle jika saya buat review ini sekali lagi. Akhirnya saya mengambil keputusan untuk membuat segmen review ini semula , tetapi bukan macam review lama. Boleh ? Ada tak yang hendak turut serta ? — PEMENANG SEGMEN REVIEW  Segmen review ni memang ada sebab dan syarat tersendiri.…

Continue reading