Month: August 2012

iklan raya petronas

Program PETRONAS 2012 sempena Hari Raya , Hari Merdeka dan Hari Malaysia

Pada 13 Ogos 2012 , saya telah di jemput oleh PETRONAS untuk menghadiri pelancaran video web untuk iklan petronas bersempena Hari Raya , Hari Merdeka dan Hari Malaysia serentak. Oleh kerana tahun 2012 ini , hari raya bertembung dengan Hari Merdeka dan Hari Malaysia serentak , maka PETRONAS mengambil keputusan mengubah cara pembuatan iklan raya …

Program PETRONAS 2012 sempena Hari Raya , Hari Merdeka dan Hari MalaysiaRead More »

merdeka

Kereta Berhias Sambut Kemerdekaan Negara ke – 55

Terserempak kereta ni di depan PPS pandan jaya , terus angkat telefon dan ambik gambar , pakcik driver punya sporting siap berenti kejap di tengah jalan bagi laluan untuk saya ambil gambar. Walau apa yang terjadi di dalam Negara semangat pakcik ni tak pernah luntur untuk berarak dengan bendera kebanggan Malaysia.

Ubah tabiat minum susu dan sertai kempen ” Nikmati susu dalam 21 hari “

Sticky post 48 jam ! Banyak kebaikkan jika satu keluarga minum susu ni , banyak dah puanbee tulis pasal susu di blog ni , harap korang tak jemu lah. Sebagai ibu bapa , mestilah hendakkan yang tebaikkan untuk anak-anak masing-masing kan ? Purata untuk orang dewasa dan kanak – kanak memerlukan dua gelas susu sebagai …

Ubah tabiat minum susu dan sertai kempen ” Nikmati susu dalam 21 hari “Read More »