Month: June 2012

Pergi Event Bawa Anak

Gambar anak-anak semasa pergi Event Mrbean tempoh hari , saja nak simpan sikit dalam blog , kalau lah apa-apa terjadi pada laptop ,menagis tak berlagu lah jawabnya, terlalu banyak gambar disimpan dalam laptop , Pendrive 8gb dah tak cukup. Ada cadangan tak nak pakai apa untuk simpan gambar-gambar ya ? Saya memang buta sikit bab …

Pergi Event Bawa AnakRead More »

event blogger

Squad Sunlight Melamar Puanbee

Rezeki jangan di tolak orang kata. Serius lah .. Squad Sunlight ni melamar puanbee.com untuk bekerjasama dalam mempromosi kan produk sunlight dan juga memberi sesuatu untuk pembaca blog puanbee.com. Kali pertama Squad Sunlight hubungi saya , meminta saya mengadakan contest untuk pembaca puanbee.com. Maaf saya terpaksa tolak jika begitu. Bukan apa .. untuk mengadakan sesuatu …

Squad Sunlight Melamar PuanbeeRead More »

anak akubiomed

Blogger Di Event Mr Bean

Banyak entri nak update tetapi tertangguh , banyak sangat cerita , kalau dulu asyik fikir nak tulis apa , tapi sekarang ni asyik fikir bila masa nak update pula. Hurm itu lah di lema blogger saya kira. Bukan saya seorang tetapi semua blogger akan mengalami nasib yang sama. WordPress kena update lagi ek ? malas …

Blogger Di Event Mr BeanRead More »

madu pelega batuk

#WW Misi mencari madu

Misi mencari madu tetapi bukan madu tiga ok . Orang di rumah ni semua mengalami batuk yang amat kuat , selsema tetapi tak demam. Rasanya saya sorang yang masih sihat didalam rumah ni. UPDATE 17/7/2013 : Saya menerima email dari pengarah pemasaran Naqia Corporation SDN BHD. Madu zafran merupakan madu tiruan yang meniru madu naqia. …

#WW Misi mencari maduRead More »

Minta Tolong

Kali ni terpaksa mintak tolong dari rakan blogger yang bijak pandai lagi. Saya memang dah buntu sangat-sangat. Jika sebelum ni saya pakai theme warna ungu tu dah memang puas hati sangat-sangat tetapi sejak update wordpress kepada versi terbaru , saya perasan theme atau blog saya ni ada masaalah lain. Semasa pakai theme ungu tersebut saya …

Minta TolongRead More »

food blog

Food Review Saji.my | Iklankan Pernigaan Restoran , Hotel , Gerai Anda Disini.

Jika anda menjalankan perniagaan restoran , hotel , buffet , gerai , stimbot .. atau apa-apa jenis makanan yang korang jual korang boleh mula beriklan di Saji.my . Saji.my adalah sebuah website yang menyediakan review makanan dan lokasi terletaknya makanan dari Malaysia , makanan yang hebat-hebat , makanan yang sedap-sedap dari pelbagai kategori di satu …

Food Review Saji.my | Iklankan Pernigaan Restoran , Hotel , Gerai Anda Disini.Read More »