Gambar anak-anak semasa pergi Event Mrbean tempoh hari , saja nak simpan sikit dalam blog , kalau lah apa-apa terjadi pada laptop ,menagis tak berlagu lah jawabnya, terlalu banyak gambar disimpan dalam laptop , Pendrive 8gb dah tak cukup. Ada cadangan tak nak pakai apa untuk simpan gambar-gambar ya ? Saya memang buta sikit bab laptop atau benda digital ni , nak cuci semua gambar tu ..perghhh banyak sangat pula. Atau kalau ada blogger yang buat bisnes cuci gambar ni boleh rekemen pada saya. Tapi mau cari harga lain dari kedai-kedai yang ada ni lah. Baju merah anak akubiomed , …
Rezeki jangan di tolak orang kata. Serius lah .. Squad Sunlight ni melamar puanbee.com untuk bekerjasama dalam mempromosi kan produk sunlight dan juga memberi sesuatu untuk pembaca blog puanbee.com. Kali pertama Squad Sunlight hubungi saya , meminta saya mengadakan contest untuk pembaca puanbee.com. Maaf saya terpaksa tolak jika begitu. Bukan apa .. untuk mengadakan sesuatu contest perlukan komitmen. Saya tak boleh beri komitmen tuk contest buat masa sekarang ni. Saya ada dua program. Satu contest penubuhan fan page baru saya dan satu Seminar Jom Kurus Kevin Zahri. Tu pun Untuk Contest Fan Page tu saya tunda dulu. Buat satu-satu kan. …
Banyak entri nak update tetapi tertangguh , banyak sangat cerita , kalau dulu asyik fikir nak tulis apa , tapi sekarang ni asyik fikir bila masa nak update pula. Hurm itu lah di lema blogger saya kira. Bukan saya seorang tetapi semua blogger akan mengalami nasib yang sama. WordPress kena update lagi ek ? malas betul nak tekan butang update tu .. nanti ada lagi error ..penat den! Sini tengok blogger yang sempat saya jumpa dan ambil gambar semasa di Majlis Pelancaran MR BEAN  setelah di teliti gambar akubiomed tak ada pulak. Tapi gambar anaknya si abang koning adalah. Bersama …
Suka Makan “Bean” ? Atau Sukakan Mr Bean ? Saya Suka Kedua-duanya… betul ni , bukan lawak tau .. saya suka makan makanan atau minuman berasaskan kacang soya , saya suka juga Mr Bean , saya suka .. saya suka…. Oleh sebab itu .. saya tak menolak apabila saya di jemput untuk merasa makanan yang berasaskan kacang soya di The Curve pada hari khamis lepas. Sebelum tu … mari kita perkenalkan makanan apa yang puanbee duk kecohkan disini. Tengok gambar di atas … ada ke gerai yang menjual produk makanan segera berasakan soya yang ber set-set macam di atas ? …
Misi mencari madu tetapi bukan madu tiga ok . Orang di rumah ni semua mengalami batuk yang amat kuat , selsema tetapi tak demam. Rasanya saya sorang yang masih sihat didalam rumah ni. UPDATE 17/7/2013 : Saya menerima email dari pengarah pemasaran Naqia Corporation SDN BHD. Madu zafran merupakan madu tiruan yang meniru madu naqia. Madu naqia tidak pernah rebranding produknya. Sila ke  — >>   Madu Naqia Palsu : Memo Penafian   untuk penjelasan lebih jelas. Saya mencari madu naqia tapi madu naqia tak jumpa , rupanya madu naqia telah di buat branding baru , Madu Zafran pula. Anak-anak dan suami sangat …