Semalam baru berpeluang tengok rancangan Master Chef Malaysia Episod 8 , Episod lain memang tak sempat tengok lagi , sibuk ..ye lah sibuk sebab tak bayar bil je pun! Seronok tengok rancangan master chef semalam hahah .. korang rasa lah kalau korang di beri pilihan kan masak makanan kenagan di zaman kanak-kanak dulu , korang akan masak apa ? Kalau saya lah kan , saya masak lempeng pisang bernyok ! lempeng tu pulak mesti di bakar dengan lapik daun pisang , itu kenangan saya yang selalu mak saya masakkan untuk saya , sebab dulu-dulu di kampung saya banyak sungguh pokok …
Ahaaa .. sekali puanbee pun dah terjebak guna produk mary kay tau! aii tak kan promot gedebuk gedebak pastu tak pakai produk tu kan , mesti lah pakai .. dah seminggu dah ni dapat satu set produk Mary Kay , beli dari Juenita sani dari blog tetikus rusak tuuuuu ~ Yang pasti lepas cuba pakai produk mary kay semasa dalam kelas skin care dengan juenita tu saya memang “ter”suka dengan produk mary kay .. Sebelum ni saya pakai produk carca marba je , pencuci dari jenama tu , pelembab jenama ni , losyen jenama lain pulak , masker jenama lain …
Sebelum ni baca blog masing-masing cerita pasal cool blog , saya mana lah tahu apa ke benda tu cool blog , tapi kelmarin pergi jalan-jalan di sungai wang plaza sekali terjumpa kedai cool blog ni , memang cool .. berderet orang beratur nak beli cool blog nye pasal .. Banner kedai cool blog tu ..comel ..Anak-anak lagi lah cepat sangat tertarik dengan kedai yang comel , berwarna -warni dan pink. Lalu ada lah suara sumbang merengek .. ” ibu nak cool blog please !!! “ ” eh eh semua hang pa tengok , hangpa nak “ ..Nak tak nak beli …
Adam dan hawa drama novel dan sinopsis drama adam dan hawa mengikut dari novel Novel Adam dan Hawa akan di jadikan drama bersiri tidak lama lagi , para pelakon utama masih dalam pemilihan ,Selain novel adam dan hawa ada 6 lagi novel yang akan di adaptasi menjadi drama dan juga telefilem , 7 novel yang popular ni merupakan antara 10 novel terbitan Alaf 21 yang mencatat jualan tertinggi melebihi 80 000 unit. Mengenai pemilihan 7 novel ini semestinya berdasarkan populariti selain jalan cerita yang berbeza-beza, menarik dan sarat dengan pengajaran. 7 novel popular yang dimaksudkan antaranya Jauh, Manisnya Cinta, Kau …
Keputusan Final Piala Malaysia Berdebar kan tunggu keputusan Terengganu Vs Negeri Sembilan yang akan berentap bagi merebut Piala Malaysia di pusingan akhir pada 29 oktober 2011. Segala teka teki akan terjawab bagi siapa bakal menjuarai Piala Malaysia 2011. Radio dan Televisyen Malaysia (RTM) akan menyiarkan secara langsung aksi perlawanan akhir Piala Malaysia 2011 antara Negeri Sembilan dan Terengganu, Sabtu ini. Siaran langsung di saluran TV1 dari Stadium Shah Alam itu bermula jam 8.40 malam. Tak ketinggalan juga Astro akan menayangkan perlawanan ini secara live dari Astro Arena jam 8 malam . Walaupun dilanda sedikit kontroversi dengan harga tiket perlawanan Akhir …