Month: October 2011

Master Chef Malaysia Episod 8 : Makanan Kenangan Zaman Kanak-kanak

Semalam baru berpeluang tengok rancangan Master Chef Malaysia Episod 8 , Episod lain memang tak sempat tengok lagi , sibuk ..ye lah sibuk sebab tak bayar bil je pun! Seronok tengok rancangan master chef semalam hahah .. korang rasa lah kalau korang di beri pilihan kan masak makanan kenagan di zaman kanak-kanak dulu , korang …

Master Chef Malaysia Episod 8 : Makanan Kenangan Zaman Kanak-kanakRead More »

Nak CoolBlog Please !

Sebelum ni baca blog masing-masing cerita pasal cool blog , saya mana lah tahu apa ke benda tu cool blog , tapi kelmarin pergi jalan-jalan di sungai wang plaza sekali terjumpa kedai cool blog ni , memang cool .. berderet orang beratur nak beli cool blog nye pasal .. Banner kedai cool blog tu ..comel …

Nak CoolBlog Please !Read More »

adam dan hawa novel akan di jadikan drama bersiri

Sinopsis Adam Dan Hawa

Adam dan hawa drama novel dan sinopsis drama adam dan hawa mengikut dari novel Novel Adam dan Hawa akan di jadikan drama bersiri tidak lama lagi , para pelakon utama masih dalam pemilihan ,Selain novel adam dan hawa ada 6 lagi novel yang akan di adaptasi menjadi drama dan juga telefilem , 7 novel yang …

Sinopsis Adam Dan HawaRead More »

Keputusan terengganu vs negeri sembilan dalam merebut Piala Malaysia

Debaran Keputusan Terengganu vs Negeri Sembilan Piala Malaysia

Keputusan Final Piala Malaysia Berdebar kan tunggu keputusan Terengganu Vs Negeri Sembilan yang akan berentap bagi merebut Piala Malaysia di pusingan akhir pada 29 oktober 2011. Segala teka teki akan terjawab bagi siapa bakal menjuarai Piala Malaysia 2011. Radio dan Televisyen Malaysia (RTM) akan menyiarkan secara langsung aksi perlawanan akhir Piala Malaysia 2011 antara Negeri …

Debaran Keputusan Terengganu vs Negeri Sembilan Piala MalaysiaRead More »