Dah ada gambar pra perkahwinan Nabil dan Zira , sangat comel lah diorang ni , kreatif pun ye jugak.. jeles puanbee melihatnya ..kehkehkeh .. (kalau cukup 30 tahun perkahwinan puanbee nak gak wat cam ni leh ???? ) hahah #berangan. Petang ini, Nabil & Zira dijadualkan akan mengikatkan tali pernikahan mereka di i-City, Shah Alam. OHBULAN! dengan kerjasama Festival Pengantin akan membawa laporan siaran langsung pernikahan mereka secara eksklusif untuk anda. Petikan : ohbulan
Ya bee pencinta AVON BUTIK yer..rasanya dah hampir 12 tahun guna produk Avon nih…hish bukan make-up jer tau..bee suka minyak wangi Avon..Bee suka Bra Avon..bee suka … suka .. dan suka lah..macam-macam..hihi,,korang tahu ker Avon ? tipulah kalau tak tahu kan..Bra dia best woo~ antara semua jenama bee pilih Avon..harga pun berpatutan dan berkualiti.. teringat dulu masa sekolah bee simpan duit belanja semata-mata nk beli produk Avon nih..keh keh yang tukang jual pulak cikgu kat sekolah tuh bayar bulan yer kalau sikit beli bayar rm5 sebulan kalau banyak bayar rm10…keh keh alahai lawak lah kalau teringat kenangan2 lama nih…Siap kait …
Pilih punya pilih untuk membeli hadiah yang bakal diberi kepada pemenang yang sepatutnya menerima hadiah , tapi penaja missing gitu.. so korang … sabar erk.. dah dekat hujung bulan nih, tunggu masuk bulan october lah .. next kempen alang-alang tu .. hehehe … Dua tiga hari ni sibuk sikit ..kitaorang nak buat makan-makan dengan geng surirumah di sini , saya sorang je yang boleh drive so memang kena jadi driver kepada ahkak-ahkak jiran saya jika mereka hendak beli barang banyak-banyak huwaa.. letih juga jadi driver di kl ni , pepaham sudah jem tu yang tak boleh tahan .. Pernah dengar …
Sinetron Puteri Yang DiTukar ini baru sahaja ditayangkan di TV3 bermula pada 27 September 2011 setiap hari isnin hingga khamis pada pukul 2 petang. Sinetron ini dilakonkan oleh barisan pelakon terkenal indonesia seperti Rezky Aditya, Nikita Willy, Yasmine Wildblood, Glenn Alinskie, Citra Kirana, Marini Zumarni. Terdapat alternatif lain jika anda ingin menyaksikannya juga, anda boleh menonton secara online di youtube. Sinopsis Putri Yang DiTukar Amira dan Zahira memiliki kehidupan yang berbeda. Amira hidup sederhana bersama kedua orang tuanya, Ihsan dan Utari. Sedangkan Zahira hidup mewah bersama kedua orang tuanya, Prabu dan Aini, serta ibu tiri Selena dan kakak tiri Meisya. …