Month: July 2011

Ost Laila Manja | Lirik Lagu Perpisahan Ini

Ost laila manja nyayian aizat , ermm suka aizat so saya share sini hehe.. banyak dah koleksi aizat di blog ini sebenarnya .. sedap sungguh suara aizat ni sebenarnya … tapi tak leh lawan chipsmorelah , chipsmore lagi sedap dimakan.. Lirik Lagu Perpisahan Ini kredit to lirik lagu.biz

jalan-jalan dgn ayah

Mesin Mogok ..

Pergi jalan-jalan kelmarin , ingat nak survey mesin basuh baru .. tipah tertipu lah .. sekali jalan hanya untuk survey tengok-tengok dan en suami ku cakap …” tak pe lah nanti abang tengok dulu mesin tu ” alamak sungguh tak bestlah …. Kononn… haha .. ingat tak saya pernah cerita kan mesin basuh rosak .. …

Mesin Mogok ..Read More »

upprofits

Mari Gegar Kasi Gempar Di UpProfits.com

Artikle penghargaan buat penaja kontest hari raya 🙂 Salam semua .. erm apa pula nak di bebelkan , kalau nak berkawan dengan orang paling rajin , inilah dia orang nya .. sangat rajin tiap2 bulan buat satu senarai ranking alexa .. ermmm suka saya melihatnya.. lagi2 kalau tersenarai 😛

myglobalnetwork

Myglobalnetworks.com Blog IT Berkenaan Komputer Dalam Bahasa Melayu

Artikle penghargaan buat penaja kontest hari raya 🙂 Hai semua , kalau korang mencari cara untuk format laptop sendiri , Kalau korang nak tahu dan sentiasa update dengan dunia teknologi , Kalau korang nak tahu tentang virus-virus komputer apa yang mengganas , Kalau korang nak buang virus di komputer korang , Kalau korang mencari seorang …

Myglobalnetworks.com Blog IT Berkenaan Komputer Dalam Bahasa MelayuRead More »