Drama kasih alia akan menggantikan drama dewa cintaku ye , ermm dewa cintaku pun tk berapa layan sangat . sebab waktu tayangan nya tu jan 7 malam kan..Drama 26 episod ini akan diayangkan sepanjang bulan ramadhan kelak. Lirik lagu dan download link Teriakan Kalbu nyanyian fida ibrahim sinopsis sila ke sini .. malas taip daa~ ok esok sambung cerita PB kemana erkk.. malam ni rehat dulu …
Ost laila manja nyayian aizat , ermm suka aizat so saya share sini hehe.. banyak dah koleksi aizat di blog ini sebenarnya .. sedap sungguh suara aizat ni sebenarnya … tapi tak leh lawan chipsmorelah , chipsmore lagi sedap dimakan.. Lirik Lagu Perpisahan Ini kredit to lirik lagu.biz
Pergi jalan-jalan kelmarin , ingat nak survey mesin basuh baru .. tipah tertipu lah .. sekali jalan hanya untuk survey tengok-tengok dan en suami ku cakap …” tak pe lah nanti abang tengok dulu mesin tu “ alamak sungguh tak bestlah …. Kononn… haha .. ingat tak saya pernah cerita kan mesin basuh rosak .. last-last selepas 2-3 hari tak ” on ” mesin tu , mesin dah pun boleh berfungsi semula sendiri ..ceh .. agaknya mesin basuh tu mogok kot..tak sempat si en suami saya nak repair.. adoi punah harapan nak mesin basuh baru ..
Salam , sebelum ni saya pernah buat artikle bertajuk tarikh tengok anak bulan , tapi tiada tempat yang di nyatakan , so sekarang saya senaraikan nama tempat untuk melihat anak bulan puasa bagi tahun 2011 Tarikh melihat anak bulan bagi menentukan permulaan puasa bagi umat Islam di seluruh Malaysia ialah pada petang Ahad ini, 31 Julai bersamaan 29 Syaaban 1432 Hijrah. Menurut kenyataan Pejabat Penyimpan Mohor Besar Raja-Raja Malaysia, tempat melihat anak bulan adalah Pontian Kecil di Johor; Kompleks Falak Al-Khawarizmi, Tanjung Bidara (Melaka); Teluk Kemang (Negeri Sembilan); Bukit Melawati (Selangor); Pulau Angsa (Selangor); Bukit Jugra (Selangor), Balai Cerap Selangor, …
Artikle penghargaan buat penaja kontest hari raya 🙂 Salam semua .. erm apa pula nak di bebelkan , kalau nak berkawan dengan orang paling rajin , inilah dia orang nya .. sangat rajin tiap2 bulan buat satu senarai ranking alexa .. ermmm suka saya melihatnya.. lagi2 kalau tersenarai 😛