Kasih Alia Sinopsis Drama Tv3

Share

Drama kasih alia akan menggantikan drama dewa cintaku ye , ermm dewa cintaku pun tk berapa layan sangat . sebab waktu tayangan nya tu jan 7 malam kan..Drama 26 episod ini akan diayangkan sepanjang bulan ramadhan kelak.


Lirik lagu dan download link Teriakan Kalbu nyanyian fida ibrahim [link]
sinopsis

sila ke sini .. malas taip daa~ ok esok sambung cerita PB kemana erkk.. malam ni rehat dulu …

Ost Laila Manja | Lirik Lagu Perpisahan Ini

Share

Ost laila manja

nyayian aizat , ermm suka aizat so saya share sini hehe.. banyak dah koleksi aizat di blog ini sebenarnya .. sedap sungguh suara aizat ni sebenarnya … tapi tak leh lawan chipsmorelah , chipsmore lagi sedap dimakan..

Lirik Lagu Perpisahan Ini

kredit to lirik lagu.biz
Continue reading

Mesin Mogok ..

Share

Pergi jalan-jalan kelmarin , ingat nak survey mesin basuh baru .. tipah tertipu lah .. sekali jalan hanya untuk survey tengok-tengok dan en suami ku cakap …” tak pe lah nanti abang tengok dulu mesin tu ”

alamak sungguh tak bestlah ….

Kononn… haha .. ingat tak saya pernah cerita kan mesin basuh rosak .. last-last selepas 2-3 hari tak ” on ” mesin tu , mesin dah pun boleh berfungsi semula sendiri ..ceh .. agaknya mesin basuh tu mogok kot..tak sempat si en suami saya nak repair.. adoi punah harapan nak mesin basuh baru ..
Continue reading

Tempat Untuk Lihat Anak Bulan Puasa 2011

Share

Salam , sebelum ni saya pernah buat artikle bertajuk tarikh tengok anak bulan , tapi tiada tempat yang di nyatakan , so sekarang saya senaraikan nama

tempat untuk melihat anak bulan puasa bagi tahun 2011

Tarikh melihat anak bulan bagi menentukan permulaan puasa bagi umat Islam di seluruh Malaysia ialah pada petang Ahad ini, 31 Julai bersamaan 29 Syaaban 1432 Hijrah.

Menurut kenyataan Pejabat Penyimpan Mohor Besar Raja-Raja Malaysia, tempat melihat anak bulan adalah

Pontian Kecil di Johor; Kompleks Falak Al-Khawarizmi, Tanjung Bidara (Melaka); Teluk Kemang (Negeri Sembilan); Bukit Melawati (Selangor); Pulau Angsa (Selangor); Bukit Jugra (Selangor), Balai Cerap Selangor, Sabak Bernam (Selangor); Pantai Pasir Panjang (Perak); Pusat Falak Sheikh Tahir, Pantai Aceh (Pulau Pinang); Kampung Pulau Sayak, Kuala Muda (Kedah); Pemandangan Indah, Pulau Langkawi (Kedah); Menara Alor Setar (Kedah).
Continue reading