Sticky Post sehingga giveaway tamat entri baru sila tengok di bawah ..nak komen klik tajuk dulu yer Nak buat small giveaway buat korang ni kongsi rezeki ..ada sikit kita buat sikit-sikit je lah , ada banyak buat banyak-banyak insyallah ..moga rezeki bertambah …kali ni puanbee malas nak letak banyak – banyak syarat , buat yang simple-simple je sudah… maka wujudlah “SMALL GIVEAWAY DARI PUANBEE.COM” Semua di jemput memeriahkan acara majlis !
Saya plan pagi-pagi buta nak pergi pasar pagi , kalau ke pasar sambil jalan-jalan beli barang dapur boleh juga keluarkan peluh , tapi sebaliknya terjadi , saya bangun mandi ..kejutkan baby ..bagi baby minum susu kemudian kejutkan kakak untuk bangun bersiap …then turn una di kejut kan…susahnya una nak bangun dan bersiap ..mak ehhh….kejut punya kejut sampai lah saya tak mampu kejut dia ..last-last layan blog , tengok-tengok dah jam 10 am…mana de lauk-lauk lagi di pasar tu ..peniaga pun tahu letih …ermm Last-last petang kena juga beli lauk , stok lauk dah habis ..terpaksa lah ke carefour sebelah..dah pergi …
Salam bahagia 🙂 Nak komen klik tajuk yer … Baru je tengok gambar perkahwinan zed zaidi itu pun ada sekeping je..eh tak de ke orang nak tayang gambar mereka nih teringin jugak nak tengok ! huhuhu , Bagus lah kenai di facebook dan kahwin ramai orang yang cintanya kecundang jika kenal dari laman sosial nih ..apa-apa pun tahniah di ucapkan dan di doakan zed zaidi kekal bahagia sehingga ke akhir hayat bersama isteri … Pelakon Zed Zaidi, 31, atau nama sebenarnya Rozaidi Abdul Jamil telahpun menamatkan zaman bujangnya dengan Natalia Mustafa Kamal, 28, pada 29 April ini. Majlis akad nikah …
salam bahagia 🙂 erm …sekarang nih banyak bebenor cerita hantu nya ,sekarang dah keluar pula cerita berunsur seram bertajuk tolong awek aku pontianak yang akan di tayangkan pada 7 julai , bee suka tapi kena tengok curi-curi sebab anak-anak kecil tak sesuai untuk tengok cerita berunsur seram , nanti diorang jadi penakut sapa nak tanggung ? ibu jugak yang susahnya hehee…kalau dulu bee agak susah nak follow filem2 nih , tapi sekarang dah senang kan ada astro first boleh je langgan lambat sikit dari orang lain tapi tak per… Sinopsis Filem Tolong Awek Aku Pontianak Percintaan dua dunia berbeza… Sebuah …
VANdalISma. . . .ekeke tak lah! Ini budak sudah kebosanan tahap gaban ,itu pasai dowg wat perangai panjat sana sini, ibu tak tahan tol tengok ,ibu snap gambo ni, nanti una n beby dah besar ada anak sendiri ,pastu komplen anak una n beby nakal ibu tunjuk je gambo ni. .haa waktu tu ‘lu pikir lah sendiri’ yg ni beby laila yg terkenal dgn muka macham dia,nak2 tak cukup tido. .masa ni kitaorg singgah hotel ,ayah dah penat drive. . So singgah la dulu takot jadi pape di tengah highway nanti tk beraya pulak, tp tu la. .duk kelebek itu …