Month: April 2011

Plan Lain Buat Lain

Saya plan pagi-pagi buta nak pergi pasar pagi , kalau ke pasar sambil jalan-jalan beli barang dapur boleh juga keluarkan peluh , tapi sebaliknya terjadi , saya bangun mandi ..kejutkan baby ..bagi baby minum susu kemudian kejutkan kakak untuk bangun bersiap …then turn una di kejut kan…susahnya una nak bangun dan bersiap ..mak ehhh….kejut punya …

Plan Lain Buat LainRead More »

Gambar2 kenangan

VANdalISma. . . .ekeke tak lah! Ini budak sudah kebosanan tahap gaban ,itu pasai dowg wat perangai panjat sana sini, ibu tak tahan tol tengok ,ibu snap gambo ni, nanti una n beby dah besar ada anak sendiri ,pastu komplen anak una n beby nakal ibu tunjuk je gambo ni. .haa waktu tu ‘lu pikir …

Gambar2 kenanganRead More »

Sekitar PMR 2011 Berita Harian

PENDAFTARAN Seminar PMR 2011 boleh dibuat menggunakan borang penyertaan yang disiarkan dalam Berita Harian dan sisipan Minda. Pendaftaran terus juga boleh dibuat di Kios Pendidikan, Berita Harian dan Pejabat cawangan NSTP atau wakil seperti berikut: KOTA BHARU: Jabatan Pengedaran NSTP, Lot 184, Jalan Kuala Krai, Kota Bharu (Hawari Mohamad, 09-7417911/012-9635046. Tempat: Dewan PCB Resort. Tarikh: …

Sekitar PMR 2011 Berita HarianRead More »