Salam Bahagia 🙂 10 jam bagaikan cacing kepanasan , behari-hari merancang untuk membuat pengumuman tentang jackpot yang akan di pertandingkan di blog puanbee.com tergendala akibat server down sebentar tadi , sabar saja lah kan ! dah takdir menentukan ..cehhhwahhh ayat luarbiasa ekekeke…daku yang duka dan lara membawa hati melayan YM,FB,TWITTER seharian sehingga tak terdaya lagi , daku pun keluar membeli dan blah hakhak..eh esok update tentang membeli dan blah itu ..sekarang nak cakap …gambar di bawah merupakan hadiah yang mungkin di menangi oleh pengunjung tetap blog puanbee..hahaaaa….. Tukang komen paling hangat akan memenangi hadiah dibawah 🙂 sebuah tabung deconyer bercorak …
Salam Bahagia 🙂 ehehe niat di hati nak masak nasi briyani hari ni , tapi di sebabkan chef nya tak boleh makan benda keras-keras maka chef masak yang lembut-lembut jer..ekeke ..bior lah semua orang harus makan bubur saja ini hari yer..ikut kata chef nih..ahah!!!..Nak makan bubur tu pun tak selera sangat lah , so bee tambah lah telur goreng my feberet..bagi 30 bijik telur pun cek sukaaa….heheee uihh tengok banyak kan , tu nak nyuap dak kecik2 tu sekali , depa kalau tk mengacau ibu makan tak sah lah hidup depa..huhuhu Lambat nya update lunch hari ni kan , apa …
Salam Bahagia semua 🙂 Tarian poco-poco merupakan salah satu aktiviti kegemaran bee suatu masa dulu , erm haram ?? terpaksa lah buat aktiviti lain , menari tanpa arah kot! hee..dah tu yoga tak boleh , poco-poco tak boleh ..ekekek..Tak tahu pulak tarian ini asalnya dari jamica kan , ku ingat kan asalnya melaka …haa sungguh cetek ilmu ..jom tengok laporan dari kosmo dibawah.. Tarian poco-poco yang popular sebagai aktiviti riadah dalam kalangan suri rumah dan penjawat awam ketika menghadiri kursus dan majlis keraian telah diputuskan sebagai haram oleh Jawatankuasa Fatwa Negeri Perak baru-baru ini. Mufti Perak, Tan Sri Harussani Zakaria …
Salam Bahagia Buat Korang 🙂 Bila mulut ku sakit aktiviti biasa tak dapat diteruskan , anak-anak bermaharajalela memunggah rumah , kakak malas pergi mengaji pagi tadi , ibu nak menjerit tak boleh , kakak pun ambil kesempatan , jenuh tahan sakit jerit kan jugak.. Tadi jalan-jalan di blog kutu …wahh teringin durian peningkat ghairahnya kutu berseloka sakan bersahut sahutan dengan mommy , amboiii…. Pergi ke blog mawaddah rahmat nampak pula RFC kubang kerian yang dah memang teringin sangat nak makan ..singgah di blog kakyong nampak pulak lemonade kelapa muda sungguh ku tak tahan ….pergi blog dinihumaira teringin pulak bee nk …
Salam Bahagia 🙂 erm apa kabar korang ? Akhirnya bee ke klinik jugak !! cabut gigi yang buatkan bee menderita tu , erm ubat kebas tak hilang lagi ni , alamak aihh pukul 8 pagi dah pun ada di klinik , tak sarapan apa , memang tak biasa sarapan ..tunggu punya tunggu jam 10 baru lah selesai semua..perut pulak lapar haaa….naya lah , puasa lah bee hari ni yer..tk boleh makan lagi kebas tu masih terasa… Dan sebenarnya ….dan sebenaranya dragon ball ada 7 bijik kesemuanya hehehe..lawak je noh !..yang sebenanrnay bee takut giler nak pergi klinik gigi tapi di …