Dah besar sikit mula lah nak bangkang cakap ibu nyer huh ! anak-anak..nasib ko comel jer di mata ibu ekeke…. tengok si baby ni..dah besar sikit kan..tapi still kurus..hobi memanjat tak hilang lagi tu…pergi lah seluruh pelosok dunia pun mesti nak memanjat…kalau ada orang lain tengok baru lah nak pandai malu-malu sopan-sopan sikit kalau idok memang fenin kepala !.. Tengok selipar baby..warna apa ? merah uuuuu…al -kisah nak pilih selipar nih cukuplah susah…ibu pilih pink dia tak mo…dia ambil selipar yang ibu pilih di campak nyer jauh-jauh..tapi tak jauh mana lah budak-budak campak kan…lepas tu bee suruh dia ambil yang …
RE-PUBLISH UNUTK YANG BERTANYA…pneumedic…menjawab pertayaan pnewmedic….jwapannya adalah yes ! semuapencapaian url sebelum ni akan jadi kosong dan perlukan masa unutk naik balik.TAPI sekejap saja..dalam sebulan dah nampak kesan nya..cuma PR blog tu memang susah sikit lah….tapi alexa sekejap jer kalau ikut cara yang betul 🙂 Ingat lagi bee pernah buat entry “apa itu alexa ranking” dulu ?? haha sekarang tengok sinambungan kisah alexa ranking untuk blog bee yer..Pendek kata Ranking blog akan jatuh setiap kali kita tukar URL blog…Panjang tak kata paper…Ini semua OTAI Tahu..hik2 sebelum bee tukar pakai domain..Dalam malaysia 2550.. Yang ini pulak selepas bee pakai domain..waaa jatuh …
OK nak cerita kan semalam kan bee beria-ia nak berjogging..tapi tak jadi sebab terleka mengomel di blog !Dalam nak pergi jogging tu sempat lagi bee join contest ayu di ayujamal.com ! heheh…memang suka terleka kalau dah mula online lappy ni..kelemahan bee ! hehe hari pun dah terang berderang …bee ni pemalu ..karang orang tengok bee jogging tengah panas , orang tegur pulak ..malu wei !! Tapi dengan semangat waja yang tengah berkobar-kobar maka bee buat jugak senaman lain hehe..jangan tak tahu bee dah lama ada cd aerobik ni..6 bulan lepas bee memang rajin ber aerobik di rumah ! tapi entah …
Suratan atau kebetulan ? pernah tak korang jadi atau terjebak dalam situasi mcm bee ? buat rombongan ke klinik berkali-kali dalam sebulan.. mula-mula anak bee yang bongsu..demam campak..seminggu berikutnye una pulak anak ke-2 bee tu, 2 hari berikutnya si kakak pulak… alih-alih ayah nyer yang pergi kerja hari-hari nampak normal pun pergi klinik tu ,ayahnya lagi lah …darah tinggi..muda-muda dah ada darah tinggi… dan tak juga ketinggalan laptop bee pun pergi ke klinik panel nya… kemudian bee pulak ke klinik juga dalam sebulan berapa kali ke klinik daa~ sampaikan doktor di klinik tu keliru menjadi buntu lah..asyik2 mula famili ni …
Seperti di janjikan bee nak curi-curi rakam gambar baby tengah menari kan..so dah dapat..ahaks…memang kelakar bebudak ni….kalau depan orang jangan harap ler nak dapat tengok baby menari..yang lagi 2 tu toksah cakap lah……