Month: November 2010

jangan biarkan bau ketiak anda bersepah!!

Pernah tak berada hampir dengan orang badan berbau busuk tengik ? Pernah sekali bee dan anak2 naik LRT…mula2 ok lahh…orang tak ramai tren pun kosong jer..tiba je kat perhentian yang memang ramai penumpang naik turun…waah otomatik kekawan..hidung bagai dicelup dalam &%^$###@..haahaaa giler betul..tak sanggup menahan..bukan nak kepoh or jahat mulot lah kan..orang yg berbau ni …

jangan biarkan bau ketiak anda bersepah!!Read More »

Air terjun pecah batu taiping perak

Berbalik ke alam semulajadi…erm rindu la pula kat air terjun ni..memang terbaik dari ladang tidak terdapat dimana-mana ok..sangat best mandi manda disana …tinggi..dalam..jernih..sejuk dan bersih..wahhh tak tahan..mari tengok gambar-gambar seksi mereka ni..setahun ada ler 2 kali balik kampung dan sudah pasti terjah ini tempat tapi tahun lepas dan tahun ni bee tak dapat follow…sob2 sebab …

Air terjun pecah batu taiping perakRead More »

Mereka tak pernah letih

24/11 tarikh tuk check-up..timbang berat..dan sukat ketinggian…apa yang menarik ? berat masih di takuk lama..bukan tak naik berat tapi sikit jerrr…tinggi jer bertambah-tambah..berat ibu n ayah jer bertambah banyakk…pelikss…macam mana berat nak naik …tengok lah bertapa lincah cergasnyer diorang ni…reround 1 klinik…bee marah sket2 lahh kaber cun sehhh…tapi sket pun tak dihiraunyer……lincah cergas anak2 ni… …

Mereka tak pernah letihRead More »

1st GA dari BEE ~ update

assalamualaikum dan salam sejahtera bee nak update sedikit tentang giveaway ni : untuk apa2 pertanyaan dan pembetulan..sila tinggalkan komen anda disini. kepada yang belum dan ingin menyertai giveaway bee sila klik di bawah , dan tinggalkan url penyertaan anda di ruangan komen entry ini : 1st GA dari BEE link kepada perserta yang telah menyertai …

1st GA dari BEE ~ updateRead More »

Wajah Baby Laila Dari Kecil

saya terasa nak tayang gambar baby semasa baru dilahirkan sambil nak simpan buat kenangan sayang simpan gambar dalam fon banyak yang didelete sebab kena virus..sayang seribu kali sayang gambar dari una masih kecil pun hilang..dulu takder blog so,takde la nak simpan kat mana2..mari tengok ini gambar sejurus keluar dari labour room..masih pucat..23/6/…gambar yang ke-2 diambil …

Wajah Baby Laila Dari KecilRead More »

yummy!!! mari tonton

…assalamualaikum…yess..bee berjaya mengupload video budak2 busuk ni… nape seronok sdangat ni? iyolah bee kan budak baru..so kena banyak belajor…heheh jom tonton ..jangan lupa komen yer…terima kasih..