Pernah tak berada hampir dengan orang badan berbau busuk tengik ? Pernah sekali bee dan anak2 naik LRT…mula2 ok lahh…orang tak ramai tren pun kosong jer..tiba je kat perhentian yang memang ramai penumpang naik turun…waah otomatik kekawan..hidung bagai dicelup dalam &%^$###@..haahaaa giler betul..tak sanggup menahan..bukan nak kepoh or jahat mulot lah kan..orang yg berbau ni mesti lelaki..perempuan bau perfume jer..haaha jamgan marah yer kaum adam ini kenyataan..tiba2 sorang mamat ni angkat tangan dia tuk pegang tempat pemegang yg tergantung2 kat dalam tren tu…menghadap pulok bee n anak2..mcm biasa terkeluar satu ayat ‘eiii busuknyeee ibu..tak tahan laaa,’ sambil kakak tutup hidung …
Berbalik ke alam semulajadi…erm rindu la pula kat air terjun ni..memang terbaik dari ladang tidak terdapat dimana-mana ok..sangat best mandi manda disana …tinggi..dalam..jernih..sejuk dan bersih..wahhh tak tahan..mari tengok gambar-gambar seksi mereka ni..setahun ada ler 2 kali balik kampung dan sudah pasti terjah ini tempat tapi tahun lepas dan tahun ni bee tak dapat follow…sob2 sebab baru melahirkan baby laila…hahah mrkay setiap kali balik kampung mesti bawa kawan-kawan dari tempat lain,sangat berbangga dengan air terjun ni…ekeke bro ni kawan abg long dari negeri sembilan kalau tak silap..hahah ini adik ipar tengah mengenangkan awek dia lah tuu..tempat ni amat sesuai untuk berangan..jauh …
Assalamualaikum dan hai hai hai para blogger sekalian … apa buat ?? buat apa ?? akhir-akhir ni terasa sangat boring hari-hari jenguk blog tapi idea takde dan apa kata korang join GA bee untuk memeriahkan blog ni ??? join lah yer … hadiah tak seberapa begitu juga dengan syaratnya : Syarat-syaratnya ialah : Mestilah jadi followers bee.( )( http://beecontest.blogspot.com)COPY foto contest dan letak di sidebar (tak paksa)dan entry anda. Buat entry tentang GA ni…buat yang simple2 ajer , dengan tajuk “SAYA NAK TOPUP PERCUMA DARI BEE”. Dan link kan ke blog bee. TAG 3 kawan anda. Tinggalkan url entry anda …
24/11 tarikh tuk check-up..timbang berat..dan sukat ketinggian…apa yang menarik ? berat masih di takuk lama..bukan tak naik berat tapi sikit jerrr…tinggi jer bertambah-tambah..berat ibu n ayah jer bertambah banyakk…pelikss…macam mana berat nak naik …tengok lah bertapa lincah cergasnyer diorang ni…reround 1 klinik…bee marah sket2 lahh kaber cun sehhh…tapi sket pun tak dihiraunyer……lincah cergas anak2 ni…   main nyorok-nyorok baby berlari-lari, air masak tak ketinggalan…mesti ada kat tangan.. possing pulak kat pagar kakak yang over acting baby tengah pikir..nak panjat keeee…tak nak panjat..?
assalamualaikum dan salam sejahtera bee nak update sedikit tentang giveaway ni : untuk apa2 pertanyaan dan pembetulan..sila tinggalkan komen anda disini. kepada yang belum dan ingin menyertai giveaway bee sila klik di bawah , dan tinggalkan url penyertaan anda di ruangan komen entry ini : 1st GA dari BEE link kepada perserta yang telah menyertai dan ingin melihat sama ada url blog anda tersenarai atau tidak sila klik dibawah : senarai update pertama(jika tiada disini sila klin link dibawah) senarai update kedua dengan ini harap dapat memudahkan lagi anda untuk menyemak….wahh skemanya …hahah sebab bee yang pening …kikiki dan kalau …