2 Hari Lagi Bersualah Kita

Ya.. lagi 2 hari maka bersualah kita didalam satu majlis Seminar Jom Kurus bersama Kevin Zahri. Saya merasa agak tidak sabar untuk bertemu dengan blogger semua , dan saya juga ada rasa sikit gementar , bagaimana lah agaknya nanti kan ? Kevin Zahri mesti rileks aja , dia dah biasa anjurkan seminar ni kan..

Di ulangi kekosongan masih ada kira-kira 20 tempat lagi , nanti kalau rasa nak join buat lah entri kelayakan tu cepat-cepat tau … senarai peserta saya telah update disini [LINK]

Yang pastinya disana nanti akan jadi pengalaman untuk korang , mungkin lepas ni akan di jemput untuk menghadiri event-event lain pula, mungkin lepas ni korang pun akan dapat peluang untuk menjana kewangan dari blog melalui cara lain. Ada banyak kelebihan kalau korang aktifkan diri dan blog ni. 🙂

Sekali lagi .. maklumat Seminar Jom Kurus

Topik: Jom Kurus bersama Kevin Zahri (maklumat lanjut)
Tarikh: 8hb Julai 2012
Masa: 2-5pm
Lokasi: Prince Court Medical Centre, Kuala Lumpur
Speaker: Kevin Zahri
Bilangan Peserta: 40 sahaja
Penyertaan percuma , selain dari itu blogger yang hadir akan mendapat eBook percuma selepas sesi seminar.

11 Comments

  1. Hafizul 8 July 2012 Reply
  2. Ikhtiar Shah 6 July 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 7 July 2012 Reply
  3. nurmisnan 6 July 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 6 July 2012 Reply
  4. Diana 6 July 2012 Reply
  5. azman 6 July 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.