2 Hari Lagi Bersualah Kita

Ya.. lagi 2 hari maka bersualah kita didalam satu majlis Seminar Jom Kurus bersama Kevin Zahri. Saya merasa agak tidak sabar untuk bertemu dengan blogger semua , dan saya juga ada rasa sikit gementar , bagaimana lah agaknya nanti kan ? Kevin Zahri mesti rileks aja , dia dah biasa anjurkan seminar ni kan..

Seminar jom kurus

Di ulangi kekosongan masih ada kira-kira 20 tempat lagi , nanti kalau rasa nak join buat lah entri kelayakan tu cepat-cepat tau … senarai peserta saya telah update disini [LINK]

Yang pastinya disana nanti akan jadi pengalaman untuk korang , mungkin lepas ni akan di jemput untuk menghadiri event-event lain pula, mungkin lepas ni korang pun akan dapat peluang untuk menjana kewangan dari blog melalui cara lain. Ada banyak kelebihan kalau korang aktifkan diri dan blog ni. 🙂

Sekali lagi .. maklumat Seminar Jom Kurus

Topik: Jom Kurus bersama Kevin Zahri (maklumat lanjut)
Tarikh: 8hb Julai 2012
Masa: 2-5pm
Lokasi: Prince Court Medical Centre, Kuala Lumpur
Speaker: Kevin Zahri
Bilangan Peserta: 40 sahaja
Penyertaan percuma , selain dari itu blogger yang hadir akan mendapat eBook percuma selepas sesi seminar.

Please follow and like us:
follow subscribe - 2 Hari Lagi Bersualah Kita0

11 Comments

  • Hafizul

    08/07/2012 at 11:38 AM Reply

    Masalah juga sebenarnya bagi aku untuk pergi ke KL tu..1, penempatan tiada. 2, masuk KL macam masuk hutan la…Tak tau arah mana nak dituju..haiya..

  • Ikhtiar Shah

    06/07/2012 at 9:51 PM Reply

    rugi sapa xjoin sbb kevin ni sgt dipercayai .popular..huhu

    • puanbee

      07/07/2012 at 9:16 AM Reply

      kannn , mu join tak ? sehari je lagi

  • nurmisnan

    06/07/2012 at 3:06 PM Reply

    Hmmmm… tgk bila Bee update jer nanti… sob sob..
    kim salam wak kevin kurus k.. hik3

    • puanbee

      06/07/2012 at 5:13 PM Reply

      haha insyallah 🙂

      tengok aje lah live update bertubi2 nanti 🙂

  • Diana

    06/07/2012 at 2:52 PM Reply

    X sabar nyer saya nak pergi…Jumpa nanti puan Bee

    • puanbee

      06/07/2012 at 2:56 PM Reply

      kan .. jumpa nanti disana ..

  • azman

    06/07/2012 at 2:14 PM Reply

    Puan Bee…saya nak join masuk nama saya yer..

    • puanbee

      06/07/2012 at 2:55 PM Reply

      wokey 🙂

      • azman

        07/07/2012 at 10:14 AM Reply

        Nak kena buat entri gak ker?

        • puanbee

          07/07/2012 at 11:51 AM Reply

          buat le .. adil dan saksama 🙂 simple2 sudah

Post a Comment