2 Hari Lagi Bersualah Kita

2 Hari Lagi Bersualah Kita

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ya.. lagi 2 hari maka bersualah kita didalam satu majlis Seminar Jom Kurus bersama Kevin Zahri. Saya merasa agak tidak sabar untuk bertemu dengan blogger semua , dan saya juga ada rasa sikit gementar , bagaimana lah agaknya nanti kan ? Kevin Zahri mesti rileks aja , dia dah biasa anjurkan seminar ni kan..

Di ulangi kekosongan masih ada kira-kira 20 tempat lagi , nanti kalau rasa nak join buat lah entri kelayakan tu cepat-cepat tau … senarai peserta saya telah update disini [LINK]

Yang pastinya disana nanti akan jadi pengalaman untuk korang , mungkin lepas ni akan di jemput untuk menghadiri event-event lain pula, mungkin lepas ni korang pun akan dapat peluang untuk menjana kewangan dari blog melalui cara lain. Ada banyak kelebihan kalau korang aktifkan diri dan blog ni. 🙂

Sekali lagi .. maklumat Seminar Jom Kurus

Topik: Jom Kurus bersama Kevin Zahri (maklumat lanjut)
Tarikh: 8hb Julai 2012
Masa: 2-5pm
Lokasi: Prince Court Medical Centre, Kuala Lumpur
Speaker: Kevin Zahri
Bilangan Peserta: 40 sahaja
Penyertaan percuma , selain dari itu blogger yang hadir akan mendapat eBook percuma selepas sesi seminar.

Comments

  1. Masalah juga sebenarnya bagi aku untuk pergi ke KL tu..1, penempatan tiada. 2, masuk KL macam masuk hutan la…Tak tau arah mana nak dituju..haiya..

  2. rugi sapa xjoin sbb kevin ni sgt dipercayai .popular..huhu

  3. Hmmmm… tgk bila Bee update jer nanti… sob sob..
    kim salam wak kevin kurus k.. hik3

  4. X sabar nyer saya nak pergi…Jumpa nanti puan Bee

  5. Puan Bee…saya nak join masuk nama saya yer..

Speak Your Mind

*