1st GA dari BEE ~ update

assalamualaikum dan salam sejahtera
bee nak update sedikit tentang giveaway ni :

untuk apa2 pertanyaan dan pembetulan..sila tinggalkan komen anda disini.

kepada yang belum dan ingin menyertai giveaway bee sila klik di bawah , dan tinggalkan url penyertaan anda di ruangan komen entry ini :
1st GA dari BEE link

kepada perserta yang telah menyertai dan ingin melihat sama ada url blog anda tersenarai atau tidak sila klik dibawah :

senarai update pertama(jika tiada disini sila klin link dibawah)
senarai update kedua

dengan ini harap dapat memudahkan lagi anda untuk menyemak….wahh skemanya …hahah sebab bee yang pening …kikiki
dan kalau sudi silalah follow blog contestbee
sekian terima kasih !!!

Comments

  1. honeyvsbee :

    @Tanpa Nama hurm thanks friends …

  2. Anonymous :

    I have read a scarcely any of the articles on your website at this very moment, and I really like your tastefulness of blogging. I added it to my favorites entanglement page list and last will and testament be checking promote soon. Cheer check into public notice my orientation as ok and leave to me be acquainted with what you think. Thanks.

  3. Bee @ honeyvsbee :

    @Keynaoraiittt keyna

  4. Bee @ honeyvsbee :

    @zianazone @ appleijoentah lah bee…tempat komen tu dah penuh..jenuh nak scroll ke bawah aku update jer lahh..huhu

  5. zianazone @ appleijo :

    beb..ko update ga ko bape kali seminggu??

Speak Your Mind

*