1st GA dari BEE ~ update

Share
assalamualaikum dan salam sejahtera
bee nak update sedikit tentang giveaway ni :

untuk apa2 pertanyaan dan pembetulan..sila tinggalkan komen anda disini.

kepada yang belum dan ingin menyertai giveaway bee sila klik di bawah , dan tinggalkan url penyertaan anda di ruangan komen entry ini :
1st GA dari BEE link

kepada perserta yang telah menyertai dan ingin melihat sama ada url blog anda tersenarai atau tidak sila klik dibawah :

senarai update pertama(jika tiada disini sila klin link dibawah)
senarai update kedua

dengan ini harap dapat memudahkan lagi anda untuk menyemak….wahh skemanya …hahah sebab bee yang pening …kikiki
dan kalau sudi silalah follow blog contestbee
sekian terima kasih !!!

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

6 Comments:

  1. @Tanpa Nama hurm thanks friends …

  2. I have read a scarcely any of the articles on your website at this very moment, and I really like your tastefulness of blogging. I added it to my favorites entanglement page list and last will and testament be checking promote soon. Cheer check into public notice my orientation as ok and leave to me be acquainted with what you think. Thanks.

  3. @Keynaoraiittt keyna

  4. @zianazone @ appleijoentah lah bee…tempat komen tu dah penuh..jenuh nak scroll ke bawah aku update jer lahh..huhu

  5. zianazone @ appleijo

    beb..ko update ga ko bape kali seminggu??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *