1st GA dari BEE ~ update

40808 105662726159224 100001464923277 50155 2144367 n - 1st GA dari BEE ~ update
assalamualaikum dan salam sejahtera
bee nak update sedikit tentang giveaway ni :

untuk apa2 pertanyaan dan pembetulan..sila tinggalkan komen anda disini.

kepada yang belum dan ingin menyertai giveaway bee sila klik di bawah , dan tinggalkan url penyertaan anda di ruangan komen entry ini :
1st GA dari BEE link

kepada perserta yang telah menyertai dan ingin melihat sama ada url blog anda tersenarai atau tidak sila klik dibawah :

senarai update pertama(jika tiada disini sila klin link dibawah)
senarai update kedua

dengan ini harap dapat memudahkan lagi anda untuk menyemak….wahh skemanya …hahah sebab bee yang pening …kikiki
dan kalau sudi silalah follow blog contestbee
sekian terima kasih !!!
Please follow and like us:
follow subscribe - 1st GA dari BEE ~ update0

6 Comments

  • honeyvsbee

    07/12/2010 at 8:02 AM Reply

    @Tanpa Nama hurm thanks friends …

  • Anonymous

    07/12/2010 at 6:19 AM Reply

    I have read a scarcely any of the articles on your website at this very moment, and I really like your tastefulness of blogging. I added it to my favorites entanglement page list and last will and testament be checking promote soon. Cheer check into public notice my orientation as ok and leave to me be acquainted with what you think. Thanks.

  • Bee @ honeyvsbee

    25/11/2010 at 8:23 AM Reply

    @Keynaoraiittt keyna

  • Bee @ honeyvsbee

    25/11/2010 at 7:33 AM Reply

    @zianazone @ appleijoentah lah bee…tempat komen tu dah penuh..jenuh nak scroll ke bawah aku update jer lahh..huhu

  • zianazone @ appleijo

    25/11/2010 at 7:29 AM Reply

    beb..ko update ga ko bape kali seminggu??

Post a Comment