1st GA dari BEE (GA DAH TUTUP & EKIN PEMENANGNYERRR)

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Assalamualaikum dan hai hai hai para blogger sekalian … apa buat ?? buat apa ?? akhir-akhir ni terasa sangat boring hari-hari jenguk blog tapi idea takde dan apa kata korang join GA bee untuk memeriahkan blog ni ???

join lah yer … hadiah tak seberapa begitu juga dengan syaratnya :

Syarat-syaratnya ialah :

  1. Mestilah jadi followers bee.( )( http://beecontest.blogspot.com)COPY foto contest dan letak di sidebar (tak paksa)dan entry anda.
  2. Buat entry tentang GA ni…buat yang simple2 ajer , dengan tajuk “SAYA NAK TOPUP PERCUMA DARI BEE”.
  3. Dan link kan ke blog bee.
  4. TAG 3 kawan anda.
  5. Tinggalkan url entry anda di komen box ini SAHAJA .

 

Comments

  1. wahhh..congrats ekin!

  2. honeyvsbee :

    @Fairuz Fazilah nih sorang lagi..dah habis lahhh

  3. Fairuz Fazilah :
  4. honeyvsbee :

    @elleyayah . loh dah abis dah contest ni yunk oii

  5. elleyayah . :
  6. farah hairuddin :

    http://farah23-wettbewerb.blogspot.com/2010/11/saya-nak-topup-percuma-dari-bee.html

    SAYA NK TOPUP!!!HEHEHE….
    DAH JOIN..KLU XCKUP PAPE,GTAW LA K~

  7. honeyvsbee :

    @syakila ok bebehh

  8. Mawar Merah :

    Aaaa..Ramainye join… Kalah la den.. (^.^)

  9. Nak jugak top up free

  10. honeyvsbee :

    @inahasan ina okeyy bee dah cekiot

  11. kuikuikui

  12. Bee @ honeyvsbee :

    okeyy kak yong..lambat lg cabut undi hehehe

  13. Ina join

  14. nanti ade masa kakyong cuba join yer…

  15. Bee @ honeyvsbee :

    @peni ananiok dah ambik heheh

  16. Bee @ honeyvsbee :

    @fideila orait….macehhh

  17. Bee @ honeyvsbee :

    @Ms sunsWeetz done jugakk….macehh

  18. Bee @ honeyvsbee :

    @??Muslimah Vouge?? ok done!!!

  19. ??Muslimah Vouge?? :

    azwa dtg join

  20. Bee @ honeyvsbee :

    @rosilahoraittt..

  21. Bee @ honeyvsbee :

    @suesue macehhh..

  22. Bee @ honeyvsbee :

    @Kehelankehelan tenkiuuu join

  23. Bee @ honeyvsbee :

    @Seri Bahasayup serii ..terima kasih..hope akan dapat penaja boleh la wat GA yg gempak..kannnn

  24. Bee @ honeyvsbee :

    @nadratulnadratul okey macehh naa join

  25. Seri Bahasa :

    GA ni elok, selain dapat promote blog boleh juga meningkatkan pengunjung. satu usaha yang baik dari teman.

  26. Bee @ honeyvsbee :

    yeayeahhh semua bee dah masukkan dalam senarai..terima kasih yerrr

  27. kita join ye

  28. taufidris :

    BRO JOIN

  29. zai join ok

  30. contest yang sangat best…

    seronok melihat kamu menganjurkan contest.
    syabas! yeayy!

  31. Bee @ honeyvsbee :

    @Songoterima kasih yerrrrrr semua anda semua memang rock!!!

  32. Bee @ honeyvsbee :

    @AiMaNokey atok aiman…harap2 tau..

  33. Bee @ honeyvsbee :

    @cikannaokey cik ana ..ini baru betul..heheh

  34. Kami nak join gak GA Bee ni….
    Tngk kami kat http://drsongo.blogspot.com ek

  35. Bee @ honeyvsbee :

    anai ..ok tq yer

  36. Be Simple Beb(BSB) - threeQ :

    Salam Honey Bee, BSB joint GA.

    Mai ler singgah kat

  37. Bee @ honeyvsbee :

    wasalam kak haza..orait bebeh

  38. ?ï? mummyHaza ?ï? :

    Salam cikBee..

    K.Haza join yek..

    http://mummyirman.blogspot.com/2010/11/saya-nak-topup-percuma-dari-bee.html

    moga2 ade rezeki.. ^____^

  39. Bee @ honeyvsbee :

    imaza pulak tertinggal heheh

  40. Bee @ honeyvsbee :

    okeyy seramai 20 blog saya telah update… cepat2 sesiapa lagi yang nak join…terima kasihhh pada yg memberi sokongan

  41. saya pon nak join !
    hehe .

    http://imaza93luvgreen.blogspot.com/2010/11/saya-nak-topup-percuma-dari-bee.html

    moga2 ade rezeki . hehe . 😀

  42. Bee @ honeyvsbee :

    heheh orait esok bee update senarai yer…macehh

  43. LyNn'Azlina :
  44. salam kenalan…akak join yaaa…
    terjah my blog nooo

    http://tunoor73.blogspot.com/2010/11/saya-nak-topup-percuma-dari-bee.html

  45. Nisa' Azman :
  46. hai..
    nak joint gak yer…

    my n3 >>> SAYA NAK TOPAP PERCUMA DARI BEE

  47. "SAYA NAK TOPUP PERCUMA DARI BEE".

    salam kenal.
    sall join gak.
    Jemput terjah ye.

    http://sallcontest.blogspot.com/2010/11/saya-nak-topup-percuma-dari-bee.html

  48. haszuraidah ishak :

    Salam..

    saya join..entri autopublish jam 5.21 petang nanti..

    http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/11/saya-nak-topup-percuma-dari-bee.html

    thanks..

  49. Adyshariz :
  50. Bee @ honeyvsbee :

    thanks semua ..tunggu bee update senarai okkk

  51. salam…
    syu join..

    hope btuah lah ye..~

  52. Bee @ honeyvsbee :

    join laa dari smlm duk ajak

  53. zianazone :

    bebeh..aku nak join gak tau hehehe..

  54. Bee @ honeyvsbee :

    cepat join mcm tak dapat sambutan jer…sedih tauuu (ngengada)

  55. Tomato Gurl's Life :

    menarik..cik tom nak join..tp nati ye..hehe

    pasal pertanyaan akak..cik tom dah jawab dengan update di entry yg sama;

    http://tomatogurlslife.blogspot.com/2010/11/tutorial-guna-code-table-untuk-kemaskan.html

  56. Aefa Aerisya :

    nak join 🙂 hihihi

Speak Your Mind

*