1st GA dari BEE (GA DAH TUTUP & EKIN PEMENANGNYERRR)

Assalamualaikum dan hai hai hai para blogger sekalian … apa buat ?? buat apa ?? akhir-akhir ni terasa sangat boring hari-hari jenguk blog tapi idea takde dan apa kata korang join GA bee untuk memeriahkan blog ni ???

join lah yer … hadiah tak seberapa begitu juga dengan syaratnya :

Syarat-syaratnya ialah :

  1. Mestilah jadi followers bee.( )( http://beecontest.blogspot.com)COPY foto contest dan letak di sidebar (tak paksa)dan entry anda.
  2. Buat entry tentang GA ni…buat yang simple2 ajer , dengan tajuk “SAYA NAK TOPUP PERCUMA DARI BEE”.
  3. Dan link kan ke blog bee.
  4. TAG 3 kawan anda.
  5. Tinggalkan url entry anda di komen box ini SAHAJA .

 

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

67 Comments:

  1. @Fairuz Fazilah nih sorang lagi..dah habis lahhh

  2. @elleyayah . loh dah abis dah contest ni yunk oii

  3. farah hairuddin

    http://farah23-wettbewerb.blogspot.com/2010/11/saya-nak-topup-percuma-dari-bee.html

    SAYA NK TOPUP!!!HEHEHE….
    DAH JOIN..KLU XCKUP PAPE,GTAW LA K~

  4. @syakila ok bebehh

  5. Aaaa..Ramainye join… Kalah la den.. (^.^)

  6. Nak jugak top up free

  7. @inahasan ina okeyy bee dah cekiot

  8. kuikuikui

  9. Bee @ honeyvsbee

    okeyy kak yong..lambat lg cabut undi hehehe

  10. Ina join

  11. nanti ade masa kakyong cuba join yer…

  12. Bee @ honeyvsbee

    @peni ananiok dah ambik heheh

  13. Bee @ honeyvsbee

    @fideila orait….macehhh

  14. Bee @ honeyvsbee

    @Ms sunsWeetz done jugakk….macehh

  15. Bee @ honeyvsbee
  16. ??Muslimah Vouge??

    azwa dtg join

  17. Bee @ honeyvsbee

    @rosilahoraittt..

  18. Bee @ honeyvsbee

    @suesue macehhh..

  19. Bee @ honeyvsbee

    @Kehelankehelan tenkiuuu join

  20. Bee @ honeyvsbee

    @Seri Bahasayup serii ..terima kasih..hope akan dapat penaja boleh la wat GA yg gempak..kannnn

  21. Bee @ honeyvsbee

    @nadratulnadratul okey macehh naa join

  22. GA ni elok, selain dapat promote blog boleh juga meningkatkan pengunjung. satu usaha yang baik dari teman.

  23. Bee @ honeyvsbee

    yeayeahhh semua bee dah masukkan dalam senarai..terima kasih yerrr

  24. kita join ye

  25. BRO JOIN

  26. zai join ok

  27. contest yang sangat best…

    seronok melihat kamu menganjurkan contest.
    syabas! yeayy!

  28. Bee @ honeyvsbee

    @Songoterima kasih yerrrrrr semua anda semua memang rock!!!

  29. Bee @ honeyvsbee

    @AiMaNokey atok aiman…harap2 tau..

  30. Bee @ honeyvsbee

    @cikannaokey cik ana ..ini baru betul..heheh

  31. Kami nak join gak GA Bee ni….
    Tngk kami kat http://drsongo.blogspot.com ek

  32. Bee @ honeyvsbee

    anai ..ok tq yer

  33. Be Simple Beb(BSB) - threeQ

    Salam Honey Bee, BSB joint GA.

    Mai ler singgah kat

  34. Bee @ honeyvsbee

    wasalam kak haza..orait bebeh

  35. ?ï? mummyHaza ?ï?

    Salam cikBee..

    K.Haza join yek..

    http://mummyirman.blogspot.com/2010/11/saya-nak-topup-percuma-dari-bee.html

    moga2 ade rezeki.. ^____^

  36. Bee @ honeyvsbee

    imaza pulak tertinggal heheh

  37. Bee @ honeyvsbee

    okeyy seramai 20 blog saya telah update… cepat2 sesiapa lagi yang nak join…terima kasihhh pada yg memberi sokongan

  38. Bee @ honeyvsbee

    heheh orait esok bee update senarai yer…macehh

  39. hai..
    nak joint gak yer…

    my n3 >>> SAYA NAK TOPAP PERCUMA DARI BEE

  40. "SAYA NAK TOPUP PERCUMA DARI BEE".

    salam kenal.
    sall join gak.
    Jemput terjah ye.

    http://sallcontest.blogspot.com/2010/11/saya-nak-topup-percuma-dari-bee.html

  41. haszuraidah ishak

    Salam..

    saya join..entri autopublish jam 5.21 petang nanti..

    http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/11/saya-nak-topup-percuma-dari-bee.html

    thanks..

  42. Bee @ honeyvsbee

    thanks semua ..tunggu bee update senarai okkk

  43. salam…
    syu join..

    hope btuah lah ye..~

  44. Bee @ honeyvsbee

    join laa dari smlm duk ajak

  45. bebeh..aku nak join gak tau hehehe..

  46. Bee @ honeyvsbee

    cepat join mcm tak dapat sambutan jer…sedih tauuu (ngengada)

  47. Tomato Gurl's Life

    menarik..cik tom nak join..tp nati ye..hehe

    pasal pertanyaan akak..cik tom dah jawab dengan update di entry yg sama;

    http://tomatogurlslife.blogspot.com/2010/11/tutorial-guna-code-table-untuk-kemaskan.html

  48. nak join 🙂 hihihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *