1st GA dari BEE (GA DAH TUTUP & EKIN PEMENANGNYERRR)

Share

Assalamualaikum dan hai hai hai para blogger sekalian … apa buat ?? buat apa ?? akhir-akhir ni terasa sangat boring hari-hari jenguk blog tapi idea takde dan apa kata korang join GA bee untuk memeriahkan blog ni ???

join lah yer … hadiah tak seberapa begitu juga dengan syaratnya :

Syarat-syaratnya ialah :

  1. Mestilah jadi followers bee.( )( http://beecontest.blogspot.com)COPY foto contest dan letak di sidebar (tak paksa)dan entry anda.
  2. Buat entry tentang GA ni…buat yang simple2 ajer , dengan tajuk “SAYA NAK TOPUP PERCUMA DARI BEE”.
  3. Dan link kan ke blog bee.
  4. TAG 3 kawan anda.
  5. Tinggalkan url entry anda di komen box ini SAHAJA .

 

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

67 Comments:

  1. @Fairuz Fazilah nih sorang lagi..dah habis lahhh

  2. @elleyayah . loh dah abis dah contest ni yunk oii

  3. http://farah23-wettbewerb.blogspot.com/2010/11/saya-nak-topup-percuma-dari-bee.html

    SAYA NK TOPUP!!!HEHEHE….
    DAH JOIN..KLU XCKUP PAPE,GTAW LA K~

  4. Aaaa..Ramainye join… Kalah la den.. (^.^)

  5. Nak jugak top up free

  6. @inahasan ina okeyy bee dah cekiot

  7. okeyy kak yong..lambat lg cabut undi hehehe

  8. nanti ade masa kakyong cuba join yer…

  9. @peni ananiok dah ambik heheh

  10. @fideila orait….macehhh

  11. @Ms sunsWeetz done jugakk….macehh

  12. ??Muslimah Vouge??

    azwa dtg join

  13. @rosilahoraittt..

  14. @suesue macehhh..

  15. @Kehelankehelan tenkiuuu join

  16. @Seri Bahasayup serii ..terima kasih..hope akan dapat penaja boleh la wat GA yg gempak..kannnn

  17. @nadratulnadratul okey macehh naa join

  18. GA ni elok, selain dapat promote blog boleh juga meningkatkan pengunjung. satu usaha yang baik dari teman.

  19. yeayeahhh semua bee dah masukkan dalam senarai..terima kasih yerrr

  20. kita join ye

  21. zai join ok

  22. contest yang sangat best…

    seronok melihat kamu menganjurkan contest.
    syabas! yeayy!

  23. @Songoterima kasih yerrrrrr semua anda semua memang rock!!!

  24. @AiMaNokey atok aiman…harap2 tau..

  25. @cikannaokey cik ana ..ini baru betul..heheh

  26. Kami nak join gak GA Bee ni….
    Tngk kami kat http://drsongo.blogspot.com ek

  27. anai ..ok tq yer

  28. Be Simple Beb(BSB) - threeQ

    Salam Honey Bee, BSB joint GA.

    Mai ler singgah kat

  29. wasalam kak haza..orait bebeh

  30. ?ï? mummyHaza ?ï?

    Salam cikBee..

    K.Haza join yek..

    http://mummyirman.blogspot.com/2010/11/saya-nak-topup-percuma-dari-bee.html

    moga2 ade rezeki.. ^____^

  31. imaza pulak tertinggal heheh

  32. okeyy seramai 20 blog saya telah update… cepat2 sesiapa lagi yang nak join…terima kasihhh pada yg memberi sokongan

  33. heheh orait esok bee update senarai yer…macehh

  34. hai..
    nak joint gak yer…

    my n3 >>> SAYA NAK TOPAP PERCUMA DARI BEE

  35. "SAYA NAK TOPUP PERCUMA DARI BEE".

    salam kenal.
    sall join gak.
    Jemput terjah ye.

    http://sallcontest.blogspot.com/2010/11/saya-nak-topup-percuma-dari-bee.html

  36. Salam..

    saya join..entri autopublish jam 5.21 petang nanti..

    http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/11/saya-nak-topup-percuma-dari-bee.html

    thanks..

  37. thanks semua ..tunggu bee update senarai okkk

  38. salam…
    syu join..

    hope btuah lah ye..~

  39. join laa dari smlm duk ajak

  40. bebeh..aku nak join gak tau hehehe..

  41. cepat join mcm tak dapat sambutan jer…sedih tauuu (ngengada)

  42. Tomato Gurl's Life

    menarik..cik tom nak join..tp nati ye..hehe

    pasal pertanyaan akak..cik tom dah jawab dengan update di entry yg sama;

    http://tomatogurlslife.blogspot.com/2010/11/tutorial-guna-code-table-untuk-kemaskan.html

  43. nak join 🙂 hihihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *