1st GA dari BEE (GA DAH TUTUP & EKIN PEMENANGNYERRR)

Spread the love

Assalamualaikum dan hai hai hai para blogger sekalian … apa buat ?? buat apa ?? akhir-akhir ni terasa sangat boring hari-hari jenguk blog tapi idea takde dan apa kata korang join GA bee untuk memeriahkan blog ni ???

join lah yer … hadiah tak seberapa begitu juga dengan syaratnya :

Syarat-syaratnya ialah :

  1. Mestilah jadi followers bee.( )( http://beecontest.blogspot.com)COPY foto contest dan letak di sidebar (tak paksa)dan entry anda.
  2. Buat entry tentang GA ni…buat yang simple2 ajer , dengan tajuk “SAYA NAK TOPUP PERCUMA DARI BEE”.
  3. Dan link kan ke blog bee.
  4. TAG 3 kawan anda.
  5. Tinggalkan url entry anda di komen box ini SAHAJA .

 

67 thoughts on “1st GA dari BEE (GA DAH TUTUP & EKIN PEMENANGNYERRR)”

  1. GA ni elok, selain dapat promote blog boleh juga meningkatkan pengunjung. satu usaha yang baik dari teman.

  2. Bee @ honeyvsbee

    okeyy seramai 20 blog saya telah update… cepat2 sesiapa lagi yang nak join…terima kasihhh pada yg memberi sokongan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *