Feb
2012

#18 WW : Anak tak suka sayur ?

hidangan sayur untuk anak-anak

Boleh cuba hidangan ni , memang anak-anak akan suka. Masih lagi ‘Wordless’ bukan ?

WHAT IS WORDLESSS WEDNESDAY ?
On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the wordless title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn?t need any description.

35 thoughts on “#18 WW : Anak tak suka sayur ?

  1. lagi-lagi kalau kita buat salad siap ada mayonis dengan sos je..
    mesti laju..sebab saya pernah tengok anak makcik saya memang tak suka makan sayur,then makcik saya buat salad,,licin bersih pinggan tu,,salah satu sebab nya,makcik saya lebih kan mayonis,,tu nikmatnya ^_^

  2. Dulu2 masa kecik2 aku suka makan sayur ulam. entah kenapa..
    lagi sodap bila makan dgn sambal belacan. agaknya memang tekak
    aku kena masakan kampung kot.. but true till now memang suka
    lauk kg dari bandar..

    budak2 kalau tak makan sayur bg minum horlicks bee.. tapi bagus
    kalau ajar diorang.. gd for them
    nurmisnan recently posted..Wordless Wednesday #33My Profile

    • sama lah kita nora , aku suka makanan dan masakakan kampung gak , dah memang org kampung pun hehe..

      cuma anak2 ni macam2 hal depa , tk mcm kita kecik2 dulu ,a pa yang dihulur semua makan ..sebab budak2 sekanarang terbiasa dengan fast food kan
      puanbee recently posted..#18 WW : Anak tak suka sayur ?My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge