101 Mall Puchong dilanda banjir

Share

Banjir kilat di Puchong di sahkan oleh Pegawai Bomba dan Penyelamat Haswan Wasir.Banjir kilat ini berlaku di kawasan komplek membeli belah 101 Mall dan juga turut menenggelamkan Lebuhraya Damansara Puchong.Air naik sehingga 1.5 meter , jam 5.30 petang di persimpangan Bandar Puteri.

Puchong banjirInfo pendek saja 🙂 Rasanya hujan sekejap je tadi , itu pun saya tidur nyenyak haha .. kepenatan setelah seharian buat kerja rumah kan. malam ni kawan beri info ada banjir kilat berlaku di kawasan Puchong. Rasa macam-macam dah berlaku di kawasan Selangor ni. Erm erm..

Sumber : Cerita sana sini FB

Lagi gambar : 101 Puchong di landa banjir 

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

10 Comments:

  1. klau banjir, insuran cover tak..

  2. lepas ni kena cari kereta amphibia la pulak….jalan dah macam sungai.

  3. tgk gambar pon macam dah teruk sangat nih

  4. memang teruk ek dgr sekejap je dah naik air kan tak sempat nak selamatkan kereta

  5. kerap pula banjir area kl n selangor ni yer…

    hoho… IOI Puchong… kenangan lama Nis tu… tp jarang le gi IOI, lintas depan selalu le kalo nak gi Tesco atau Giant…

  6. Kalau pandang kiri dan kanan jalan raya kelihatan air tidak melepasi tembok sebaliknya kenderaan tengelam ditengah-tengah jalan raya.

  7. mujur banjir ni surut selepas 1jam kan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *