10 Entri Terbaik Denaihati

10 Entri Terbaik di blog denaihati.com pilihan puanbee.com , yaaa .. ada contest Bonus Hari Raya Aidilfitri 2012 di blog Denaihati.com , saya dah cakap .. saya tunggu entri ni di publishkan sebelum suami saya pulang dari bekerja , jika dia dah pulang bermakna saya tak join , tetapi dia belum pulang , maka ada rezeki saya disitu ..Insyallah lah..

Siapa cepat dia dapat .. Insyallah .. Banyak kategori entri yang bagus-bagus dan di sukai di blog Denaihati tu .. tetapi saya pilih satu lah kategori yang paling saya suka dan dapat membeli manfaat kepada blogger lain. Disamping saya bakal mendapat pulangan , atau Denaihati mendapat backlinks , biarlah ada blogger lain yang akan mendapat manfaat kan. Tolong promot sikit , tapi entri yang terpaling saya sukakan adalah entri no 1 tu , tak dapat nak luahkan perasaaan ni melainkan di tulis disini .. hahaa.. merepek dah puanbee nih.

Gambar saya di waktu malam , gambar bunga api … ketagih betul guna kamera tu…

Sebab tu saya pilih kategori ” Review Blog ” Yang telah di buat oleh blog denaihati , di samping saya join contest ini , saya tolong juga kembangkan review blog ini. Mari lah sama-sama membina network di antara blogger , tidak kira siapa blogger tersebut.

10 Entri terbaik kategori review blog

  1. Puanbee.com Nada Becakap Dengan Nada Membaca Tak Sama – Haruslah suka sangat entri ni , blog puanbee.com di blog denaihati.com woiii ..
  2. Dunia Info Dan Tips Istimewa Dari Indonesia
  3. Abang Ensem Di Mata Ak
  4. Blog Blackrosehunter sumber Sains Kesihatan
  5. Blog Review : Hidup Biar Sedap memang Sedap
  6. Denaihati Network gerbang berita dunia blogging
  7. Blog Ariffshah.com pilihan bukan suatu kesilapan
  8. Media tak telus? Kini Ada yang Lebih Telus dalam Berita
  9. Macam Ku Kenal Blogger Remaja ni
  10. RedMummy.com analisa teknikal
Bersempena Contest ni saya sertakan 3 rangkap pantun.
———————————-
Bunyi mercun di sana sini
Ada yang suka ada yang benci
Marilah bermaafan di hari raya ini
Tambahkan senyuman hilangkan benci
———————————
Di Aidilfitri bonus menanti
Bonus lesap sekelip mata
Dimana boleh ku cari ganti
Denaihati beri banyak tak terkata
——————————–
Rakan blogger di beri peluang
Terima duit raya dari denaihati
Serbu saja ambil peluang
Menerima duit raya seikhlas hati
————————————–

“ Bonus Raya Aidilfitri 2012 untuk semua Rakan Blogger yang tidak jemu-jemu bersama blog Denaihati. Berminat joom serbu Denaihati.com ”.

Hah layan ….

Comments

  1. Jual :
    Bunyi mercun di sana sini,
    Ada yang suka ada yang benci,
    Marilah bermaafan di hari raya ini,
    Tambahkan senyuman hilangkan benci.

    Beli :
    Benci dibuang sayang dimanja,
    Senyuman manis banyak ertinya,
    Hari raya disambut penuh ceria,
    Kemaafan dipinta jika ada salah bicara.

    Jual :
    Di Aidilfitri bonus menanti,
    Bonus lesap sekelip mata,
    Dimana boleh ku cari ganti,
    Denaihati beri banyak tak terkata.

    Beli:
    Pemenang dah diumum siapa yang berjaya,
    Puanbee salah seorang pemenangnya,
    Bonus yang dapat boleh dibuat belanja,
    Belanja ke arah benda yang perlu saja.

    Jual :
    Rakan blogger di beri peluang,
    Terima duit raya dari denaihati,
    Serbu saja ambil peluang,
    Menerima duit raya seikhlas hati.

    Beli :
    Hati yang ikhlas pasti ada peluang tersedia,
    Bonus raya diberi banjak maknanya,
    Peluang terhidang jangan dilepas begitu saja,
    Harus terjah selagi masih ada masa.

  2. Jutaan terima kasih diucapkan kerana menyertai “Bonus Raya Aidilfitri 2012” dgn entri bertajuk “10 entri terbaik Denaihati”dan semoga berjaya. InsyaAllah keputusan akan diumumkan dlm masa 7hari. Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini dari masa kesemasa.

  3. Semoga berjaya kak bee:) simple dan gaya tersendiri:)

  4. gudluck bee..moga berjaya hendaknya!

  5. Ulasan yang khas gaya Puanbee…moga berjaya

  6. Selamat berjaya kepada Puan Bee. 🙂

  7. gud luck puan bee..hehe 🙂

  8. wah..pantun tu yang paling suka..hahaha..kena mengarang banyak2 lah macam ni..kikikiki…

  9. Zarul Umbrella :

    pantun tu yg mahal tu

  10. hoho..ramai betul yang join yekk..

  11. all the best, sama-sama kita membaca

  12. hoho.. baru perasan betul DH buat bonus raya.. chettt lambat
    dapat info coz bz bebenor..

    All d best Bee..

  13. Terbaiklah Puan Bee.. Selamat hari raya akak.. maaf zahir & batin.. Good luck.. 🙂

  14. Perasan jugak malam tadi, cepat je PnBee buat post entry ni ye. Good Luck PnBee dan kepada semua yg sertai contest.

    • sebab nya memang tunggu denaihati publish , tp kalau waktu tu husband balik memang sy tk join ahaa.. dah husband balik lmbt so sy join ..

  15. Mama Murai :

    Wah… siap berpantun pulak tu, confirm akan dapat duit raya 🙂 Good luck Bee.

  16. nis x sempat join lah bee… gudluck to u bee, contoh blogger yg x kedekut backlink dan x lupa member… cayalah 😉

  17. wahhh bagus bagus selamat maju jaya ya

  18. Bonus raya terbaik by denaihati..yeahhhhh…gud luck puanbee…

  19. woww..terbaik kak. semoga berjaya.

  20. moga berjaya kpd semua yg menyertai ni 🙂

  21. tak buat open hose ke..pbee…………hehehehe duit raya utk saya

  22. hehe.. saya pun join, tapi rasanya dah terlewat.. 🙂

  23. huh pantun raya baru keluar nie hehehe..:)

    semoga berjaya..puanbee

  24. Selamat Hari raya Bee dan good luck utk contest ni :-)!

  25. wahh byknya. Saya br jenguk ni nk baca. Selamat hari raya pn bee

  26. Good luck pn bee 🙂

  27. wah siap berpantun pulak.peluang cerah memenangi RM200..

  28. Ada pantun. Boleh menang RM200 ni. Ekeke

  29. wah…siap ada pantun lagi entri ni…hehehe..selamat berjaya puanbee dan selamat hari raya 🙂

  30. nanti nak serbu jugaklah..!

  31. haha, nasib baik sempat join sblm suami akak balik kan..

    gud luck. selamat hari raya.

  32. hah layan! ehehe, dibukukan bersama tu pening, ke acane ni.. nak backlink satu2 entri tu ke.. biar ar.. selamat hari raya 😀

Speak Your Mind

*