10 Entri Terbaik Denaihati

10 Entri Terbaik di blog denaihati.com pilihan puanbee.com , yaaa .. ada contest Bonus Hari Raya Aidilfitri 2012 di blog Denaihati.com , saya dah cakap .. saya tunggu entri ni di publishkan sebelum suami saya pulang dari bekerja , jika dia dah pulang bermakna saya tak join , tetapi dia belum pulang , maka ada rezeki saya disitu ..Insyallah lah..

Siapa cepat dia dapat .. Insyallah .. Banyak kategori entri yang bagus-bagus dan di sukai di blog Denaihati tu .. tetapi saya pilih satu lah kategori yang paling saya suka dan dapat membeli manfaat kepada blogger lain. Disamping saya bakal mendapat pulangan , atau Denaihati mendapat backlinks , biarlah ada blogger lain yang akan mendapat manfaat kan. Tolong promot sikit , tapi entri yang terpaling saya sukakan adalah entri no 1 tu , tak dapat nak luahkan perasaaan ni melainkan di tulis disini .. hahaa.. merepek dah puanbee nih.

Gambar saya di waktu malam , gambar bunga api … ketagih betul guna kamera tu…

Sebab tu saya pilih kategori ” Review Blog ” Yang telah di buat oleh blog denaihati , di samping saya join contest ini , saya tolong juga kembangkan review blog ini. Mari lah sama-sama membina network di antara blogger , tidak kira siapa blogger tersebut.

10 Entri terbaik kategori review blog

  1. Puanbee.com Nada Becakap Dengan Nada Membaca Tak Sama – Haruslah suka sangat entri ni , blog puanbee.com di blog denaihati.com woiii ..
  2. Dunia Info Dan Tips Istimewa Dari Indonesia
  3. Abang Ensem Di Mata Ak
  4. Blog Blackrosehunter sumber Sains Kesihatan
  5. Blog Review : Hidup Biar Sedap memang Sedap
  6. Denaihati Network gerbang berita dunia blogging
  7. Blog Ariffshah.com pilihan bukan suatu kesilapan
  8. Media tak telus? Kini Ada yang Lebih Telus dalam Berita
  9. Macam Ku Kenal Blogger Remaja ni
  10. RedMummy.com analisa teknikal
Bersempena Contest ni saya sertakan 3 rangkap pantun.
———————————-
Bunyi mercun di sana sini
Ada yang suka ada yang benci
Marilah bermaafan di hari raya ini
Tambahkan senyuman hilangkan benci
———————————
Di Aidilfitri bonus menanti
Bonus lesap sekelip mata
Dimana boleh ku cari ganti
Denaihati beri banyak tak terkata
——————————–
Rakan blogger di beri peluang
Terima duit raya dari denaihati
Serbu saja ambil peluang
Menerima duit raya seikhlas hati
————————————–

“ Bonus Raya Aidilfitri 2012 untuk semua Rakan Blogger yang tidak jemu-jemu bersama blog Denaihati. Berminat joom serbu Denaihati.com ”.

Hah layan ….

52 Comments

  1. sensasi2020 4 September 2012 Reply
  2. Denaihati 30 August 2012 Reply
  3. niknormasitah 29 August 2012 Reply
  4. puan kutu 29 August 2012 Reply
  5. Dadan 29 August 2012 Reply
  6. akubiomed 29 August 2012 Reply
  7. Jebeng Otai™ 28 August 2012 Reply
  8. dzuandiey 28 August 2012 Reply
  9. Zarul Umbrella 28 August 2012 Reply
    • dzuandiey 28 August 2012 Reply
  10. titan 28 August 2012 Reply
    • dzuandiey 28 August 2012 Reply
  11. Wan Gerrard 28 August 2012 Reply
  12. nurmisnan 28 August 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 28 August 2012 Reply
  13. Nurul 28 August 2012 Reply
  14. shraqs 28 August 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 28 August 2012 Reply
  15. Mama Murai 28 August 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 28 August 2012 Reply
  16. Ummi Hanie 28 August 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 28 August 2012 Reply
      • Ummi Hanie 29 August 2012 Reply
  17. sweetkurma 28 August 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 28 August 2012 Reply
  18. Hafizul 28 August 2012 Reply
  19. aslam 28 August 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 28 August 2012 Reply
  20. auc dot com 28 August 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 28 August 2012 Reply
  21. hafizal 28 August 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 28 August 2012 Reply
  22. CMRatu 28 August 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 28 August 2012 Reply
  23. budakfelda 28 August 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 28 August 2012 Reply
  24. Qaseh Gifts 28 August 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 28 August 2012 Reply
  25. nor 28 August 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 28 August 2012 Reply
  26. Sop 28 August 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 28 August 2012 Reply
  27. hatiputera 28 August 2012 Reply
  28. ProfHariz 28 August 2012 Reply
  29. kimmie 28 August 2012 Reply
  30. ummiross 27 August 2012 Reply
  31. muazfaris 27 August 2012 Reply
  32. syahrilhafiz 27 August 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 27 August 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.